Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 14 грудня 2021, 11:51
725
0

РОЙСЕЛАНД: «На останньому колі хотіла просто втекти від Ельвіри Еберг»

Норвезька біатлоністка – про перемогу в персьюті

| Оновлено 14 грудня 2021, 11:51
725
0
РОЙСЕЛАНД: «На останньому колі хотіла просто втекти від Ельвіри Еберг»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марте Олсбю-Ройселанд

31-річна біатлоністка збірної Норвегії Марте Олсбю-Ройселанд прокоментувала перемогу в гонці переслідування на третьому етапі Кубка світу в австрійському Гохфільцені.

«Мені дуже подобаються гонки переслідування! Було непросто. Більшість гонки я провела на самоті. Намагалася наблизитися до Анни Соли, але все ніяк не могла її побачити. На останньому колі хотіла просто втекти від Ельвіри, але рано чи пізно тренери та сервісмени почали підганяти мене, змушували прискоритися та боротися за перемогу. Я думала, вони жартують, але ввімкнулась і все-таки змогла обігнати Анну. Дуже рада такому результатові!

Після етапів в Естерсунді я відчувала сильну втому, тому до гонок у Гохфільцені багато відпочивала та практично не тренувалася. Вчора моєю метою було підтримати своїм виступом команду, але від сьогоднішньої гонки у мене не було великих очікувань. Я була зосереджена на стрільбі. Думаю, з цим я впоралася, 19 влучень із 20 пострілів – досить непоганий показник.

Всю гонку я працювала за другою установкою, але намагалася не звертати уваги на першу, щоб не бачити, як працювала Анна. Мабуть, це було правильним рішенням, оскільки так я змогла зосередитися і не думати про можливий результат гонки», - сказала Олсбю-Ройселанд.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.