Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 грудня 2021, 04:05
7757
8

Андрій ВОРОБЕЙ: «Бразильським улюбленцям Луческу було забагато дозволено»

Відомий форвард – про атмосферу в команді під час його кар'єри у «Шахтарі»

| Оновлено 24 грудня 2021, 04:05
7757
8
Андрій ВОРОБЕЙ: «Бразильським улюбленцям Луческу було забагато дозволено»
ФК Шахтар. Франселіно Матузалем

Колишній нападник донецького «Шахтаря» Андрій Воробей у рубриці Sport.ua «У десятку» розповів про ставлення Мірчі Луческу до бразильських легіонерів.

«На той момент, коли я був у команді, улюбленцями Луческу були Жадсон, Матузалем, Брандао той же. Їм було багато дозволено, що не можна було робити. Хтось ніс покарання, а комусь це сходило з рук. Звичайно, це впливало на атмосферу в команді. Були ситуації із порушенням режиму. Коли Брандао тільки-но прийшов у команду, він був один бразилець, то був «тихіший від води, нижчий від трави».

А коли їх стало багато, така колонія з'явилася... Брандао був такою нахабною людиною. Вони ні на кого не зважали, їм все було по барабану. Ми не проводили час із ними. Я добре дружив із Левандовським, Гюбшманом, тим же Олексієм Гаєм. Ми з ними за менталітетом були схожими. Ми не мали згуртованого колективу. На полі ми розуміли одне одного, але тільки тренування закінчилося - всі по норах, у кожного свої завдання», - сказав Воробей.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер Бенфіки пояснив, чому залишив Трубіна в запасі
Футбол | 15 квітня 2024, 18:35 7
Тренер Бенфіки пояснив, чому залишив Трубіна в запасі

Рогер Шмідт вирішив застосувати ротацію складу

Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова
Футбол | 15 квітня 2024, 15:42 17
Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова

Олег Орєхов вважає, що гравця «Шахтаря» можуть жорстко покарати

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
limb0101
Ну и чем закончилось? Брандао - в тюрьму, Матузалем - изгой, весь в долгах, как шелках, а Андрей - уважаемый человек, эксперт.
Brian
Бразильцы понимают что в нашем чемпе у них нет конкуренции, вот и наглеют. В Испании, Португалии, да и в той же Англии их тоже хватает, но там с ними никто не сюсюкаеться. Тут палка о двух концах: хороший и качественный легионер в нашей стране будет чувствовать себя фривольно.
Виктор Рыбкин
Скорее всего такая же обстановка в Шахтере и сейчас при таком скоплении бразильцев. Просто запрещено выносить сор из избы...
turist86
БРЕДУН: «Нас не воспринимают за людей в родном клубе»
Игрок «Шахтера» считает, что украинцев в клубе не жалуют, а вот легионеров целуют в «одно место»
В августе 2007-го я повздорил с Фернандиньо, нас, правда, сразу разняли. Предыстория такова: перед каждой тренировкой Луческу просил не бить сзади бразильцев. Если такое происходило – даже в игровой ситуации, то он сразу кричал на провинившегося. Фернандиньо прыгает в меня двумя ногами сзади, а тренеры молчат – как будто так и надо! Меня «сорвало»: я в Левандовски сначала прыгнул, потом в бразильца… Считаю, что нас – украинцев – не воспринимают за людей и футболистов в родном, казалось бы, клубе. Легионеров же почему-то целуют, извините, в «одно место» – в европейских клубах совсем наоборот, кстати. Потом Луческу мне сказал, что играть я не буду – нет, не из-за конфликта, а потому что на мое место пришли Илсиньо и Кастильо.
https://sport.ua/news/61660-bredun-nas-ne-vosprinimayut-za-lyudey-v-rodnom-
klube
yan2018
Футбол - это работа. У каждого свой контракт, со своими условиями. Бразилы делают свое дело качественно и ведут себя, соответственно своему статусу. А дружба - это по-желанию, главное результат. Все-таки совковое воспитание еще живее всех живых: все должны быть равны и т.д.
psv970
кроты потому и по норам