Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 грудня 2021, 06:13
14319
5

Що трапилося? Матч Ман Юнайтед у Прем'єр-лізі екстрено перенесено

У Британії обговорюється можливість призупинення АПЛ через коронавірус

| Оновлено 14 грудня 2021, 06:13
14319
5
Що трапилося? Матч Ман Юнайтед у Прем'єр-лізі екстрено перенесено
ФК Манчестер Юнайтед

Англійський клуб «Манчестер Юнайтед» повідомив, що матч Прем'єр-ліги проти «Брентфорда» перенесено через спалах COVID-19 у клубі. Гра мала відбутися ввечері 14 грудня, однак у справу втрутилася пандемія коронавірусу.

У Великій Британії обговорюється можливість призупинення Англійської Прем'єр-ліги. Складна ситуація з пандемією коронавірусу дуже впливає на футбол.

Заява клубу «Манчестер Юнайтед»

«Манчестер Юнайтед» підтверджує, що матч Прем'єр-ліги з «Брентфордом», який мав відбутися у вівторок, 14 грудня, перенесено на дату, яку буде визначено пізніше.

Після підтвердження позитивних результатів ПЛР-тестів на COVID-19 серед персоналу та гравців основної команди ситуація потребує постійного моніторингу.

Було ухвалено рішення припинити роботу основної команди у тренувальному комплексі в Керрінгтоні на 24 години, щоб мінімізувати ризик подальшого зараження. Особи з позитивним результатом ізолюються відповідно до протоколів Прем'єр-ліги.

Враховуючи відміну тренувань та перерву в роботі команди, а також пріоритет здоров'я гравців та персоналу, клуб звернувся з проханням про перенесення матчу. Рада Прем'єр-ліги ухвалила рішення відкласти матч на підставі рекомендацій медичних консультантів.

«Манчестер Юнайтед» жалкує про незручності, заподіяні «Брентфорду» та вболівальникам обох клубів через COVID-19.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
Это явно не омикрон, он еще не успел распространиться. Это та пресловутая свобода выбора, о которой несколько месяцев назад говорил Томас Тухлый. Что они не заставляют своих игроков вакцинироваться. Половина игроков и персонала не вакцинирована, пока они были защищены коллективным иммунитетом все было ок, можно трендеть про то, что вакцинация не нужна, когда все вокруг вакцинированы и неоткуда получить вирус. Но на все свое время - настало их время где-то подцепить вирус.
StrikeX
наша пісня гарна й нова...
wartaan
пусть дубль выставляют. технарь зажраным футболерам, как нашим влепили изза швей
Владислав Антонов
Ідіотизм