Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 грудня 2021, 23:19
7236
39

Сезон Англійської Прем'єр-ліги може бути призупинено

Складна ситуація з пандемією коронавірусу впливає на футбол

| Оновлено 16 грудня 2021, 23:19
7236
39
Сезон Англійської Прем'єр-ліги може бути призупинено
Twitter. Кріштіану Роналду

У Великій Британії обговорюється можливість призупинення Англійської Прем'єр-ліги. Складна ситуація з пандемією коронавірусу здійснює великий вплив на футбол.

Швидке поширення штаму Omicron підвищило ймовірність, що буде ухвалено рішення про призупинення національного чемпіонату.

За минулий тиждень в АПЛ зареєстрували 42 нових випадки заражень коронавірусом, і це антирекорд за весь час пандемії.

  • Що трапилося? Матч Ман Юнайтед у Прем'єр-лізі екстрено перенесено

Прем'єр-ліга дала зрозуміти, що вони дотримуються вказівок уряду, коли йдеться про COVID-19. Винятків для елітних спортсменів немає.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу навесні 2020 року та локдаун була зроблена значна пауза в АПЛ, але ліга зуміла дограти турнір влітку. Тепер поява варіанта омікрон може знову змінити ситуацію з англійським футболом у гірший бік.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 39
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitalik_Medvid
Чесно кажучи, вже настільки остогидла ця тема і все, що відбувається навколо, що хочеться просто плюнути і пустити все на самотік. Вакцини ледве придумали - з’являються нові штами. Провакцинували майже всіх у Великій Британії - а толку? Ніякі обмеження толком не діють і результатів не дають, лише псують людям нерви і життя. Постійний стрес, постійні новини про то, скільки повмирало і як все погано.. Набридло. Ніколи не був антиваксером, і завжди підтримував боротьбу проти короновіруса… Але якщо ці всі речі результату не дають, можливо варто піти іншим шляхом?
Fanat230784
Дійсно дивно. Не думаю, що в Англії сертифікати куплені. 70 відсотків країни повністю вакциновані. А результату дійсно нема.
Тим більше спортсмени. Там думаю відсоток ще більший.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vitaha33
Кількість смертей в 2020 році (без вакцини) менша за кількість смертей в 2021 році, де вакциновано подекуди до 80-90%. Лише ідіоти і перепуджені вірять, що вакцина оберігає від смерті. Спортсмени на 100% вакциновані. Мають сертифікати, їм можна усюди, і що толку? Вакциновані заражають вакцинованих і тд... Розумні люди розуміють, що в світі твориться мракобєсіє з цією вакцинацією і це не питання вакцини, але ж є клінічні йолупи тут на сайті, які тобі глотку перегризуть, якщо ти щось проти вакцинації скажеш...
pol-55
Лучшая вакцина- переболеть,так как организм встречается с целим живым белком вируса,а не шматком белка если вакцына РНК,или целым но дохлым белком у китайца.
Но тут как кому повезет,я бы не советовал рисковать и привится притом китайцем тем кто еще не переболел,это из своего печального опыта,т.к. когда заболел еще не было в нас вакцын,но зато уже 9мес антител много, не надо прививок.
И еще в статистике пишут *одужало*скоко то,та в большиства проблемы токо начинаются,им надо в той статистике писать вместо *одужало*,отрицателный тест на корону скоко то.
Bibenco
Премьер-лига дала понять, что они следуют указаниям правительства, когда речь идет о COVID-19. Исключений для элитных спортсменов нет
---------------------
Чётко и беспрекословно. Британцы, не самая глупая нация, пример для остальных.
Bibenco
Ещё один случай из жизни. Товарищ смеялся с меня, что я заразился потому что не пью. Через неделю он уже лежал в инфекционном отделении.
potemkin78
у меня токо один вопрос как этот вирус попал из африки в англию и заразил футболистов (они вроде как на изоляции), какая адла налажала?
Bibenco
Из личного опыта. Короновак переносится очень легко. Астра тяжелее всего. В Киеве большинство файзером колятся.
Ukraine_Kiev_Fan
В мире множетсво способов умереть и шляповирус не самый главный. Вакцин от ДТП и т.д. нет. Лишь бы кипеж навести. При чем в АПЛ опять болезнь отображается в основном в тестах а не на состоянии здоровья.