Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 грудня 2021, 20:58
1321
0

Манчестер Сіті – Лідс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Пепа Гвардіоли повинна без проблем брати три очки

| Оновлено 14 грудня 2021, 20:58
1321
0
Манчестер Сіті – Лідс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 14 грудня, відбудеться поєдинок 17-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Манчестер Сіті» на домашньому стадіоні «Етіхад» прийматиме «Лідс». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

 

Команда Пепа Гвардіоли, яка за підсумками минулого сезону з солідним відривом стала чемпіоном Англії, намагається захистити титул. І поки що у «містян» є всі шанси зробити це. Після 16 турів вони посідають перше місце у турнірній таблиці, маючи в активі 38 очок. Відрив від найближчого переслідувача, «Ліверпуля» Юргена Клоппа, становить лише один бал.

Головною метою на сезон для «Манчестер Сіті» є перемога у Лізі чемпіонів. Минулого сезону підопічні Гвардіоли зупинилися за крок від успіху, програвши «Челсі» у фіналі. В 1/8 цьогорічного розіграшу єврокубка чемпіон Англії у лютому поміряється силами з португальським «Спортінгом». Якщо цього разу зірки зійдуться, то Олександр Зінченко стане третім в історії українцем, який виграв найпрестижніший турнір. У нинішньому сезоні на рахунку лідера збірної України 9 матчів та 1 асист на клубному рівні.

Лідс

 

Минулий сезон «павичі» завершили на дев'ятому місці у турнірній таблиці елітного дивізіону Англії, зупинившись на відстані чотирьох очок від зони єврокубків. Якщо врахувати, що той чемпіонат був для «Лідса» першим після повернення до Прем'єр-ліги, то результат дуже непоганий.

Тепер «білі» мають намір замахнутися ще вище, але цей сезон їм поки що не вдається. У 16 турах вони здобули три перемоги, зазнали 6 поразок та 7 разів зіграли внічию, набравши скромні 16 балів. Попереду матч проти одного з найсильніших клубів світу, де дуже непросто зачепитися за очки.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Манчестер Сіті» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.16 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Канселу, Волкер, Діаш, Стоунз, Родрі, Сілва, Гюндоган, Марез, Гріліш, Фоден.

«Лідс»: Мельє – Фірпо, Страйк, Льоренте, Ейлінг, Гаррісон, Рафінья, Джеймс, Форшоу, Кліх, Робертс.

14 грудня, вівторок

«Манчестер Сіті» – «Лідс»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.