Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 грудня 2021, 20:57
1635
0

Брентфорд – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч АПЛ (перенесений)

Зустріч із дебютантом АПЛ не буде легкою прогулянкою для «червоних дияволів»

| Оновлено 14 грудня 2021, 20:57
1635
0
Брентфорд – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч АПЛ (перенесений)
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 14 грудня, відбудеться матч 17-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Брентфорд» на домашньому стадіоні «Брентфорд Ком'юніті» прийматиме «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток пролунає о 21:30 за Києвом.

Брентфорд

 

Футбольний клуб «Брентфорд» був заснований в далекому 1889 році, проте в Прем'єр-лізі раніше не грав, оскільки вона була заснована 27 травня 1992-го. Більшу частину своєї 132-річної історії «бджоли» поневірялися по нижчих дивізіонах, і ось нарешті їм вдалося прийти до своєї мети.

Команда данського фахівця Томаса Франка за підсумками сезону 2020/21 посіла третє місце в Чемпіоншипі, набравши 87 очок, після чого стала переможцем плей-оф за вихід в АПЛ, де обіграла «Борнмут» (0:1, 3:1) і «Суонсі Сіті» (2:0). Тепер же «Брентфорд» постарається закріпитися серед еліти. Поки виходить непогано: набрано 20 очок за 16 турів, з якими «Брентфорд» займає десятий рядок турнірної таблиці.

Манчестер Юнайтед

 

«Червоні дияволи» цей сезон розпочали дуже непогано, проте потім їх наздогнала смуга невдач, що призвела до змін на тренерському містку. Останньою краплею у чаші терпіння керівництва клубу стала розгромна поразка від «Вотфорда» (1:4), який є аутсайдером чемпіонату, після чого Уле-Гуннар Сульшер негайно був відправлений у відставку.

Новим головним тренером став Ральф Рангнік, відомий у роботі з цілим рядом клубів німецької Бундесліги. Під керівництвом 63-річного фахівця «Манчестер Юнайтед» встиг виграти три матчі в АПЛ, а також зіграти внічию зі швейцарським «Янг Бойз» (1:1) у Лізі чемпіонів. Втім, та нічия не завадила МЮ вийти до 1/8 фіналу турніру з першого місця. В англійському чемпіонаті клуб посідає 5 місце з 27 очками в активі.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Манчестер Юнайтед» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П2 із коефіцієнтом 1.95 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Брентфорд»: Фернандес – Соренсен, Гуді, Янссон, Генрі, Джанелт, Нергор, Каньос, Баптист, Мбеумо, Вісса.

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа – Ван Біссака, Шоу, Магвайр, Байї, Фред, Мактомінай, Бруну Фернандеш, Санчо, Решфорд, Роналду.

14 грудня, вівторок

«Брентфорд» – «Манчестер Юнайтед»
Брентфорд. Стадіон «Брентфорд Ком'юніті». 21:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.