Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 12 грудня 2021, 15:42
1710
0

Верона – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Маліновського точно не буде, але завдання у чемпіонаті залишаються чинними

| Оновлено 12 грудня 2021, 15:42
1710
0
Верона – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 12 грудня, у Вероні на стадіоні «Марк Антоніо Бентегоді» відбудеться матч сімнадцятого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють місцева «Верона» та бергамаська «Аталанта». Стартовий свисток рефері Хуана Лукі Саккі з Треї прозвучить о 16:00 за київським часом.

Верона


«Мастіфи» на поточний момент знаходяться в середині турнірної таблиці, що є для них звичним ареалом проживання з моменту повернення до елітної першості у сезоні-2019/20. Хорватський наставник Ігор Тудор намагається підтягнути своїм підопічним одночасно і гру в нападі, і впорядкувати оборонні дії, однак виходить у результаті щось середнє, далеке від балансу, що в підсумку обертається результатами на три фронти. Єдине, що можна справедливо відзначити – у матчах за участю «Верони» ніколи не буває нудно, проти якого суперника вона б не грала.

Випробував на собі опір «жовто-синіх» туринський «Ювентус» (1:2), після чого неаполітанський «Наполі», мабуть, повірив, що в рідних стінах зможе уникнути подібної долі з підсумковою втратою очок (1:1). А трохи раніше був ще й римський «Лаціо» (4:1), після матчу проти якого в Мауріціо Саррі полетіли перші критичні стріли у великій кількості. Туди ж можна було віднести й гру проти «Мілана», але це був той рідкісний випадок, коли «Скалігери» просто не дотиснули суперників (2:3). У результаті виявилося, що три поразки поспіль на старті були лише пилом в очі опонентам, а за останні 13 турів команда всього програла два рази, що вже багато про що говорить.

Аталанта


Підопічні Джан П'єро Гасперіні мали шанс зробити свою весняну частину сезону дуже цікавою, але обмежилися лише просто «цікавою», програвши посеред тижня іспанському «Вільярреалу» у заключному турі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА (2:3), через що посіли лише третю сходинку, і тепер продовжать євросезон у Лізі Європи УЄФА. Проте, як сам факт невдачі у домашній грі, у якій «Богиня» спочатку вважалася лідером, повинен турбувати її наставника. «Оробічі» були змушені зіграти на день пізніше запланованого, у четвер, через дуже сильний снігопад, який зірвав плани з підготовки команди до вирішальної гри.

Саме тому «Аталанта» могла б розраховувати на можливість ротації, якби грала проти суперника трохи «зручніше», але тепер буде змушена виставляти основу, проте без дискваліфікованого за перебір жовтих карток Руслана Маліновського. В іншому випадку, із визначною серією з п'яти поспіль перемог у чемпіонаті доведеться попрощатися, чим теоретично зможуть скористатися всі конкуренти, окрім «Мілана», який учергове втратив очки напередодні. «Аталанта», як мінімум, залишиться четвертою за підсумками туру, навіть у разі поразки, проте «Наполі» гратиме вдома проти не менш підступного, аніж «Верона», «Емполі», тому «Богині» необхідно замислитися над власним успіхом.

Орієнтовні склади


«Верона»: Монтіпо – Касале, Чеккеріні, Фараоні – Лазович, Тамез, Велозу, Барак – Капрарі, Іліч – Сімеоне.

«Аталанта»: Муссо – Толой, Паломіно, Демірал – Дзаппакоста, Фройлер, де Роон, Мехле – Пашаліч, Пессіна – Сапата.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що «Аталанта» у прийдешній грі продовжить свою переможну серію, незважаючи на серйозну втому, проте суперники створять їй чимало проблем. Нашою ставкою буде позиція – «Аталанта» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.45 за лінією Parimatch.

12 грудня, неділя

«Верона» – «Аталанта»
Верона. «Марк Антоніо Бентегоді». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хуан Лука Саккі (Трейя, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ
Футбол | 01 травня 2024, 23:58 24
Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

Відбулися перші півфінальні матчі Ліги чемпіонів 23/24. Хто вийде у фінал?
Футбол | 02 травня 2024, 01:30 0
Відбулися перші півфінальні матчі Ліги чемпіонів 23/24. Хто вийде у фінал?

«Баварія» та «Реал» зіграли внічию (2:2), «Боруссія Д» мінімально обіграла «ПСЖ» (1:0)

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.