Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 грудня 2021, 15:41
879
0

Бернлі – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Суперник зовсім не топ-рівня, але очікувати на появу Андрія Ярмоленка на полі не варто

| Оновлено 12 грудня 2021, 15:41
879
0
Бернлі – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 12 грудня, у Бернлі на стадіоні «Терф Мур» відбудеться матч шістнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Бернлі» та лондонський «Вест Хем». Стартовий свисток рефері Грема Скотта з Оксфорда прозвучить о 16:00 за київським часом.

Бернлі


В англійській національній першості за визначенням повинен бути присутнім хоча б один колектив, який сповідує футбольний стиль цієї країни. «Бордові» ним якраз і є, проте їхні виступи в «елітному» дивізіоні наступного сезону перебувають під великою загрозою. Команда Шона Даїча – один із найнеприємніших суперників, проти якого тільки можна проводити гостьові поєдинки з числа учасників АПЛ, але цей статус не особливо їм допомагає у плані результатів у першій частині футбольного року. «Бернлі» на поточний момент займає третє з кінця місце, і при цьому кожна команда із зони вильоту має однакову кількість набраних очок – по десять.

Очевидно, що ситуацію необхідно виправляти в найкоротші терміни, тому що наближається Boxing day, а матчі проти «Евертона» та «Манчестер Юнайтед» абсолютно не гарантують команді можливість набрати очки. «Бордові» не перемагали вже протягом чотирьох матчів поспіль, та й загалом знають, що таке успіх лише із зразка домашнього поєдинку проти «Брентфорда» наприкінці жовтня (3:1). Останні дві гри підопічні Даїча проводили за межами рідних трибун, і навіть не змогли при цьому жодного разу вразити ворота «Ньюкасла» (0:1) та «Вулверхемптону» (0:0). Але не варто недооцінювати «Бернлі», оскільки ця команда нещодавно відбирала очки у лондонського «Челсі» (1:1).

Вест Хем


«Молотобійці» цього сезону вкотре роблять ставку на національну першість, тоді як на міжнародній арені виходить грати далекий від основного склад. На жаль, до футболістів найближчого резерву входить і український півзахисник Андрій Ярмоленко, який посеред тижня вийшов із перших хвилин невдалого за підсумком матчу проти загребського «Динамо» (0:1), тому практично не має шансів зіграти за один тиждень ще й у рамках АПЛ. Девід Мойес на святого Миколая не особливо схожий ні за відношенням до футболістів, ні навіть зовнішнім виглядом.

Незважаючи на поразку в заключному матчі групового етапу Ліги Європи УЄФА, «залізні» все одно виграли свій квартет, завдяки чому забезпечили собі старт єврокубків, що відбудеться пізніше на два ігрові тижні, наступної весни. Із урахуванням труднощів у попередніх матчах на внутрішній арені, а також напруженості майбутнього календаря, такий бонус виглядає непоганим подарунком на різдвяні та новорічні свята. «Вест Хем» тижнем раніше зумів здолати в дербі «Челсі» (3:2), але до цього ми побачили у виконанні команди невдалі матчі проти «Вулверхемптона» (0:1), «Манчестер Сіті» (1:2) та «Брайтона» (0:0). Із трьома поспіль втратами очок утриматися у топ-4 надто складно, тому зараз лондонський клуб змушений перебувати на межі.

Орієнтовні склади


«Бернлі»: Поуп – Тейлор, Тарковскі, Коллінз, Лоутон – Макніл, Вествуд, Браунхілл, Гудмундссон – Вуд, Родрігес.

«Вест Хем»: Фабіанські – Масуаку, Доусон, Діоп, Цоуфал – Соучек, Райс – Форнальс, Лансіні, Боуен – Антоніо.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у прийдешньому поєдинку «Вест Хем» знову забере перемогу з Бірмінгема, однак команда Даїча без боротьби точно не здасться. Нашою ставкою буде позиція – Вест Хем переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.05 за лінією Parimatch.

12 грудня, неділя

«Бернлі» – «Вест Хем»
Бернлі. «Терф Мур». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta і відеосервіси MEGOGO / Oll.tv
Арбітр: Грем Скотт (Оксфорд, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український легіонер виграв перший чемпіонський титул з Баєром
Футбол | 27 квітня 2024, 19:39 1
Український легіонер виграв перший чемпіонський титул з Баєром

Артем Степанов виграв з «фармацевтами» західну зону Бундесліги U-17

Став відомий перший клуб, який вилетів з АПЛ
Футбол | 27 квітня 2024, 20:13 1
Став відомий перший клуб, який вилетів з АПЛ

«Шеффілд Юнайтед» вилетів з АПЛ після одного сезону в лізі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.