Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1457
2

Олександр ЗАВАРОВ: «Динамо важливо піти у відпустку на першому місці УПЛ»

Фахівець вважає, що команді потрібно обійти «Шахтар»

Олександр ЗАВАРОВ: «Динамо важливо піти у відпустку на першому місці УПЛ»
fcdynamo.kiev.ua

Легенда «Динамо» Олександр Заваров вважає, що для київської команди в неділю важливо обіграти «Зорю» і піти на перерву на першому місці УПЛ.

- Аби стати «зимовими чемпіонами», киянам треба здобути результат, бодай на один м’яч кращий, аніж «Шахтар», який грає днем раніше. Це важливий фактор – зимувати на першому місці?

- Звісно. Це дуже важливо у психологічному плані – піти у відпустку без травм і на першому місці. Спокійно відпочити, підготуватися – і тоді вже після зимової паузи зосередитися на боротьбі за чемпіонство та Кубок України. Вважаю, що для «Динамо» важливо завершити рік лідерами в турнірній таблиці. Але і «Зоря» - непростий суперник, який демонструє прийнятні результати, веде боротьбу за місця у єврокубковій зоні. Тож гра буде цікавою. Єдине, що команди можуть не повністю відновитися після єврокубків у моральному і фізичному плані.

- У минулому сезоні «Зоря» за кількістю набраних очок була набагато ближчою до другого місця, аніж до четвертого, грала у фіналі Кубка України, а у цьому має серйозну конкуренцію у боротьбі за «бронзу»… Це спад у «Зорі» чи прогрес суперників?

- Гадаю, причина в тому, що поступово інші команди нашого чемпіонату починають набирати, приводити себе у порядок після останніх кризових років. Тому нашим ведучим клубам стає все важче набирати залікові бали. А у неділю все залежатиме від настрою, з яким команди відійдуть від єврокубкових баталій, а також від того, як швидко їм вдасться відновити сили.

- Віктор Скрипник скаржився, що багато основних гравців покинуло клуб влітку через більш вигідні фінансові пропозиції. Як ви вважаєте, він вже знайшов ким замінити цих виконавців?

- Напевно, тренерський штаб ще перебуває у процесі стабілізації гри. Навіть якщо команду залишає один ключовий гравець, йому важко знайти заміну, а якщо три-чотири – це катастрофа. Зараз «Зоря» у процесі налагодження цих зв’язків. Сподіваюся, що клуб рухається в правильному напрямку і тільки прогресуватиме.

- Який ваш особистий прогноз на результат поєдинку?

- 2:1 на користь «Динамо».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Turnok
При 2:1 Шахта останется на первом месте.