Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
491
0

Челсі – Лідс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

«Аристократам» ніяк не можна відставати ще від лідируючого «Манчестер Сіті»

Челсі – Лідс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 11 грудня, у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» відбудеться матч 16-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Челсі» прийме «Лідс». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 17:00 за Києвом.

«Челсі»

 

Команда Томаса Тухеля наразі третя у турнірній таблиці чемпіонату Англії. Із 10-ма перемогами в активі, трьома нічиїми та при двох поразках вона має у активі 33 очки. Це на два пункти менше, ніж у «Манчестер Сіті», який одноосібно лідирує.

Втім, до крайнього ігрового вікенду "сині" були на першому місці у пелотоні, але примудрилися програти у лондонському дербі «Вест Хему» (2:3), та відразу відкотилися на третю позицію (вище за них знаходиться ще й «Ліверпуль», у якого 34 бали). До поразки від «молотобійців» хлопці Тухеля, починаючи з 25 вересня («Манчестер Сіті» – 0:1 вдома), йшли на серії з дев'яти зустрічей без невдач – 7 перемог, 2 нічиї.

До того ж, паралельно з цією серією у АПЛ «аристократи» у Лізі чемпіонів програли 0:1 у Турині «Ювентусу», потім розбили вдома «Мальме» (4:0) та обіграли шведів на виїзді (1:0), взяли реванш у «старої синьйори» (4:0 на своєму полі), а також у Кубку англійської ліги пройшли по пенальті «Саутгемптон» – 1:1, пен. 4-3. Після поразки від «Вест Хема» «Челсі» у Лізі чемпіонів зіграв внічию 3:3 у гостях із «Зенітом».

«Лідс»

 

Підопічні Марсело Б'єлси займають у поточній турнірній ієрархії англійської Прем'єр-ліги 15-те місце. Вони мають 16 очок після 15 поєдинків (3 перемоги, 7 нічиїх, 5 поразок).

У п'яти крайніх на сьогодні матчах «павичі» здобули одну перемогу («Крістал Пелас» – 1:0 вдома, 30 листопада), тричі зіграли внічию («Лестер» – 1:1 вдома, 7 листопада; «Брайтон» – 0:0 у гостях, 27 листопада; «Брентфорд» – 2:2 вдома, 5 грудня) та поступилися один раз («Тоттенхем» – 1:2 на виїзді, 21 листопада).

За показниками на виїзді у теперішній АПЛ «Лідс» має 13-й результат. Поза рідним полем команда набрала 6 очок, провівши 7 зустрічей (1 перемога, 3 нічиї, 3 поразки).

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Челсі» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.27 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Челсі»: Менді - Крістенсен, Тьяго Сілва, Рюдігер, Р. Джеймс, Сауль, Жоржіньо, Алонсо, Маунт, Вернер, Лукаку.

«Лідс»: Мельє - Даллас, Ейлінг, Льоренте, Фірпо, Рафінья, Кліх, Форшоу, Д. Джеймс, Родріго, Робертс.

11 грудня, субота

«Челсі» - «Лідс»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 17:00
ТБ-трансляція – Setanta Sport+
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.