Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 грудня 2021, 19:27
1197
0

Львів – Ворскла. Прогноз и анонс на матч чемпіонату України

Полтавцям легкого поєдинку чекати не варто

| Оновлено 11 грудня 2021, 19:27
1197
0
Львів – Ворскла. Прогноз и анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла Полтава

У суботу, 11 грудня, відбудеться матч 18 туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Львів» прийме «Ворсклу». Зустріч проходитиме у Львові на стадіоні «Арена-Львів», стартовий свисток пролунає о 19:30.

Львів

Львівський колектив у останніх матчах чемпіонату показував досить непогані результати. У попередніх трьох турах команда Олега Дулуба здобула дві перемоги поспіль – були биті «Зоря» 2:1 та «Маріуполь» 1:0. Ці результати декілька покращили турнірне становище «левів», команда відгородила себе від зони вильоту, однак у попередньому турі клуб розгромно програв донецькому «Шахтарю» з рахунком 1:6.

У тому матчі «Львів» добре розпочав поєдинок та відкрив рахунок завдяки ефектному голу Ернеста Антві, а чудова гра у захисті не давала супернику відновити паритет на табло аж до кінця першого тайму. На жаль, за хвилину до завершення основного часу першої половини гри «леви» привезли на свої ворота пенальті, і Тете зробив рахунок нічийним. Після пропущеного голу львівський клуб немовби замінили і в другому таймі він посипався, пропустивши ще 5 м'ячів. Ймовірно, що тренерський штаб «Львова» провів роботу над помилками і на матч проти «Ворскли» команда вийде більш зібраною, та й суперник явно нижчий у класі за «Шахтар», але легкого поєдинку все одно чекати не варто.

Ворскла

«Ворскла» продовжує вести боротьбу за єврокубкову зону. Полтавський клуб тривалий час тримав за собою третій рядок у турнірній таблиці, але розгромна поразка у 16-му турі від «Дніпра-1» з рахунком 1:5 відкинула команду вниз, а минулого туру «Ворскла» на додачу спіткнулася у матчі з львівським «Рухом», зігравши внічию 0:0. Після 17 турів колектив Максимова займає 5-е місце у чемпіонаті і все ще має непогані шанси зачепитися за топ-3, але для цього команді ніяк не можна втрачати очки. Тому у матчі проти «Львова» полтавцям бажано перемагати, щоб не погіршити своє хитке становище у боротьбі за потрапляння в єврокубки.

Історія зустрічей

В останніх чотирьох очних зустрічах, включаючи матч Кубка України, тричі перемогу святкувала «Ворскла» та один раз виграв «Львів». При цьому варто зазначити, що всі перемоги відбулися саме у домашніх матчах, тому «Львів» має всі шанси продовжити традицію. Нагадаємо, у першому колі чемпіонату перемогу з рахунком 4:1 у Полтаві святкувала «Ворскла».

Орієнтовні склади

«Львів»: Ільющенков, Якимець, Лека, Романчук, Політило, Довгий, Грисьо, Бусько, Ременяк, Антві, Шина

«Ворскла»: Різник, Тамм, Пердута, Яворський, Чеснаков, Тілль, Якубу, Пешич, Пуцлін, Кане, Рангел

Прогноз на протистояння

Безумовно, цей матч можна назвати поєдинком за «6 очок» і обидві команди гратимуть на перемогу. «Львову» вона потрібна, адже для них зона вильоту вже на відстані п'яти залікових пунктів. У «Ворскли» завдання інші, команді потрібно перекривати останні невдалі результати та відбивати бажаний третій рядок у турнірній таблиці. Не варто забувати, що полтавський клуб все ж таки вищий за класом, але «Львів» міцний горішок, тому спрогнозуємо мінімальну перемогу «Ворскли».

 

11 грудня, субота

«Львів» – «Ворскла»
Львів. Стадіон «Арена-Львів» . 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЛЬВІВ - ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.