Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 грудня 2021, 16:20
1214
0

Манчестер Сіті - Вулверхемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

«Містяни» намагатимуться підтвердити свій статус лідера АПЛ

| Оновлено 11 грудня 2021, 16:20
1214
0
Манчестер Сіті - Вулверхемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 11 грудня, у Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться матч 16-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Манчестер Сіті» прийме «Вулверхемптон». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 14.30 за Києвом.

«Манчестер Сіті»

 

Команда Хосепа Гвардіоли у турнірній таблиці англійського чемпіонату посідає 1 місце. Вона у 15-ти зіграних матчах набрала 35 очок, здобувши 11 перемог, 2 рази зігравши внічию та двічі програвши.

Наразі «містяни» мають в АПЛ актуальну серію з п'яти перемог поспіль. 30 жовтня вони вдома програли «Крістал Пелас» (0:2), після чого по черзі розібралися із «Ман Юнайтед» (2:0 у гостях), «Евертоном» (3:0 вдома), «Вест Хемом» (2:1 вдома), «Астон Віллою» (2:1 на виїзді) та «Вотфордом» (3:1 в гостях). «Джмелів» «Сіті» обіграв минулого вікенду, а у середині поточного тижня в заключному матчі групової стадії Ліги чемпіонів на виїзді не впорався із «РБ Лейпциг» (1:2). Втім, ця невдача на турнірній ситуації у команди ніяк погано не далася взнаки – вона з першого місця у групі, набравши 12 очок у шести іграх, вийшла до 1/8 фіналу турніру.

За домашніми показниками у поточному сезоні АПЛ у «Манчестер Сіті» найкращий показник відсотка втрачених очок, але в загальному реєстрі лише друга позиція. Лідирує «Тоттенхем», у якого 18 «домашніх» очок після 8 ігор, «містяни» другі з 16 пунктами після семи зустрічей.

«Вулверхемптон»

 

Підопічні португальця Бруно Лаже у поточній турнірній таблиці англійського чемпіонату восьмі. Вони мають у активі 21 очко після 15 матчів. У «вовків» 6 перемог при шести поразках, три матчі завершилися внічию.

У трьох крайніх поєдинках «Вулверхемптон» обходиться без перемог. 20 листопада був обіграний вдома «Вест Хем» (1:0), а потім були дві нічиї 0:0 з «Норвічем» (на виїзді) та «Бернлі» (вдома), на зміну яким прийшла домашня поразка від «Ліверпуля» (0:1).

За досягненнями на виїзді «Вулвз» у нинішній АПЛ поки що п'ятий – 11 очок у семи гостьових поєдинках (3 перемоги, 2 нічиї, 2 поразки). Однак у трьох крайніх матчах поза рідним «Молинью» команда перемогти не змогла – 2 нічиї та 1 поразка.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Манчестер Сіті» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.16 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Вокер, Стоунз, Рубен Діаш, Канселу, Гюндоган, Родрі, Де Брюйне, Бернарду Сілва, Гріліш, Стерлінг.

«Вулверхемптон»: Жозе Са - Кілман, Коуді, Сесс, Семеду, Рубен Невеш, Моутінью, Аіт Нурі, Траоре, Хван Хі Чхан, Хіменес.

11 грудня, субота

«Манчестер Сіті» - «Вулверхемптон»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 14:30
ТБ-трансляція – Setanta Sport+
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.