Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 09 грудня 2021, 21:49
2713
0

Аутсайдер виявився сильнішим. Мотор на виїзді програв бухарестському Динамо

Останній матч перед перервою виграти не вдалося

| Оновлено 09 грудня 2021, 21:49
2713
0
Аутсайдер виявився сильнішим. Мотор на виїзді програв бухарестському Динамо
http://handball.motorsich.com

Після перемоги над «Фленсбург-Хандевіттом» в минулому турі «Мотор» піднявся на п'яте місце в своїй групі, а бухарестське «Динамо» займало останнє. Тому були всі передумови сподіватися на позитивний результат.

Проте сьогоднішній суперник вдома виступає досить непогано - перемоги над «Віве Кельце» та «Веспремом» тому підтвердження. 

Сьогодні відбулося підтвердження двох тез - румуни вдома виступають непогано, а «Мотор» на виїзді грає провально. Всю гру трималася перевага «Динамо» (яке знову грало з сімома польовими в атаці) з різницею в один-два м'ячі . Нестримним був Нантес Кампос, який закинув сьогодні 13 (!) м'ячів. А в нас ні Малашінскас, ні Пуховський (Борис провалив гру) нічого особливого не показали, ні Комок не рятував так, як в тому ж матчі з німцями.

Ближче до кінця українці пішли ва-банк, а господарі ловили їх на контратаках, збільшуючи розрив у рахунку. Фінальна сирена зафіксувала на табло 33:29.

На перерву (наступні матчі відбудуться в лютому) «Мотор» йде на шостому місці, причому «Порту», який ще не зіграв свій матч, може у випадку перемоги наблизитися на відстань одного очка. Далі буде гаряче.

Фото - Flashscore.

«Динамо» (Бухарест, Румунія) - «Мотор» (Запоріжжя, Україна) - 33:29.

 Мілітару, 4.

«Динамо»: Гедбан, Хейдарідад, Ракотеа (1), Гіонеа (1), Гурбіндо (2), Діссінгер (2), Паскуаль Гарсія (2), Гаврілоая, Нантес Кампос (13), Хумет Гамінде (4), Бізау (3), Мусаві Галехмірз, Мамдух Ашем Шебіб (3), Мілітару, Назралла (1), Сорендо (1).

«Мотор»: Комок, В'юнник (1), Кубатко (2), Малашінскас (6), Пуховський, Денисов, Турченко, Моліна Косано, Кравченко (1), Донцов (2), Себетич (4), Горига (4), Касай (2), Васільєв (1), Бохан (6), Тютюнник.

Арбітр: Матія Губіца, Борис Мілошевич (обидва - Хорватія).

Бухарест (Румунія).

ДИНАМО БУХАРЕСТ - МОТОР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.