Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 грудня 2021, 16:44
954
0

Ліверпуль – Астон Вілла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Стівен Джеррард повертається на «Енфілд» у новій ролі

| Оновлено 11 грудня 2021, 16:44
954
0
Ліверпуль – Астон Вілла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Стівен Джеррард

У суботу, 11 грудня, відбудеться матч 16-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Ліверпуль» на домашньому стадіоні «Енфілд» прийматиме «Астон Віллу». Стартовий свисток пролунає о 17:00 за Києвом.

Ліверпуль

 

Команда Юргена Клоппа у минулій кампанії не змогла захистити титул чемпіона Англії. «Червоні» практично не нав'язали конкуренції «Манчестер Сіті», оскільки команда Пепа Гвардіоли провела феноменальний сезон. Підсумкове відставання від «містян» становило 17 очок – відстань шести перемог.

Новий сезон у Прем'єр-лізі підопічні Клоппа розпочали значно краще. У 15 турах «Ліверпуль» набрав 34 очки з 45 можливих, розбавивши десять перемог чотирма нічиїми та однією поразкою. При цьому відставання від лідера чемпіонату, «Манчестер Сіті», становить лише один бал. А ось у Лізі чемпіонів «червоні» здобули максимальні шість перемог у групі й вийшли до 1/8 фіналу.

Астон Вілла

 

Команда Стівена Джеррарда, для якого майбутній поєдинок ознаменуватиметься поверненням на «Енфілд», в останніх чотирьох поєдинках здобула відразу три перемоги, хоча перед цим у неї була невдала серія з п'яти поразок поспіль. Екватор сезону не за горами, поки у «левів» 10 місце у турнірній таблиці та 19 очок в активі.

У принципі, шанси увірватися в боротьбу за єврокубки в «Астон Вілли» досить хороші, але для цього потрібно набагато частіше перемагати. Якщо виконати це завдання, то на Стівена Джеррарда, легендарного екс-футболіста «Ліверпуля» в недалекому минулому, цілком може чекати новий, більш цікавий виклик у тренерській кар'єрі.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Ліверпуль» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.26 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, Александр-Арнольд, Ван Дейк, Матіп, Алькантара, Гендерсон, Фабіньо, Салах, Мане, Жота.

«Астон Вілла»: Мартінес – Таргетт, Янг, Кеш, Мінгз, Гоурігейн, МакГін, Накамба, Буендіа, Воткінс, Інгз.

11 грудня, субота

«Ліверпуль» – «Астон Вілла»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.