Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 10 грудня 2021, 04:49
188
0

Прогноз на турнір TMS:WALL TO WALL від головного рефері Ігоря Токмакова

18 грудня у Дніпрі відбудуться масштабні міжнародні змагання

| Оновлено 10 грудня 2021, 04:49
188
0
Прогноз на турнір TMS:WALL TO WALL від головного рефері Ігоря Токмакова

18 грудня у Дніпрі відбудеться турнір з бразильського джіу-джитсу TMS: WALL TO WALL. Головний рефері змагань Ігор Токмаков дав свій прогноз на турнір та розповів, хто може зустрітися у фіналі.

«Наші суперники дуже досвідчені та сильні команди, які були сформовані виключно під турнір. У цьому плані нам було складніше, тому що хлопці протягом року проходили етап відбору та заробляли рейтинг. І вже на основі цього рейтингу було проведено TMS GRAND PRIX, переможці якого сформували нашу команду. У цьому складність.

У нас хлопці справді найкращі – вони вийшли у фінали своїх категорій, перемогли на Гран-прі. А якщо говорити про спортсменів, які приїжджають, то вони взяли в команду найдосвідченіших та найтитулованіших. Тому сформувався такий пул, що практично всі команди мають борців з чорними поясами. У нас максимальний рівень хлопців – коричневі пояси.

Досвід та можливість підібрати своїх атлетів під формат на стороні суперників. А з іншого боку, стартуючи з позиції андердога, ми часто бачимо, що це спрацьовує. Україна в цій ситуації якраз і стартує з позиції андердога, бо у команді немає наших титулованих чорних поясів. Суперники можуть зробити хибний висновок, що буде легко, а так не буде. Діти «голодні», вони хочуть виграти.

Якщо говорити про сильні сторони збірної Ліги TMS, то ми матимемо гарну гру з лег-локами, бо хлопці, які складають кістяк команди: Максим Задорожній, Владислав Ярощук, Костянтин Шутко, Данило Ільїнський дуже добре показали себе саме в позиції лег-локів . Хлопці проводять досить сучасну гру з больовими на ноги. Думаю, що на цьому й акцентуватимуть увагу. Є кілька сюрпризів та заготовок, які хлопці підготували до позиційної боротьби.

Важко сказати, хто фаворит турніру. Я сказав би, що Ізраїль і Казахстан дуже сильні команди і вони стартують з позиції фаворитів. Але я дуже сподіваюся, що Україна зустрінеться із Казахстаном у фіналі. Це був би гарний розклад і справді цікавий фінал»

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.