Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
5960
7

Дженоа – Сампдорія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Важливий матч для Шевченка. Потрібно набирати очки в дербі

Дженоа – Сампдорія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

Черговий тур чемпіонату Італії розпочнеться з дербі Генуї: «Дженоа» зіграє проти «Сампдорії». Матч відбудеться 10 грудня, початок о 21.45.

Дженоа

Андрій Шевченко прийшов до «Дженоа» не лише у складний момент для команди, а й під складний календар. Важко було чекати, що Грифони у нинішньому стані набиратимуть очки у матчах з «Ромою», «Міланом» та «Ювентусом». З «Удінезе» вдалося зіграти внічию, але проблема в тому, що «Дженоа» не забиває. За минулого тренера команда хоча б забивала, а от за Шевченка у чотирьох матчах голів поки що не було.

До кінця року «Дженоа» зіграє чотири матчі, і якщо в іграх з «Аталантою» та «Лаціо» знову складно розраховувати на очки, то ось у битвах з «Сампдорією» та «Салернітаною» треба забивати та перемагати. Особливо в дербі із «Сампдорією». Уболівальники тепло прийняли українського наставника, але результат потрібен уже зараз, оскільки команда з 10 очками міцно зависла у зоні вильоту. Почати підйом з матчу проти принципового суперника – ідеальний варіант.

Шевченко багато уваги акцентує на кількості травмованих, і, схоже, ситуація не надто покращилася. Повідомляється, що Ровелла, Стураро, Кайседо, Крішіто та Дестро грати не зможуть. Але тренер перед матчем зазначив, що сподівається, що хоча б двоє футболістів з цього списку встигнуть відновитися.

Все це досить відомі виконавці, і їхнє повернення має допомогти Шевченку дотягнути до зимової паузи та покращити становище у таблиці.

Сампдорія

Ще недавно ситуація «Сампдорії» була приблизно такою ж сумною, як і у «Дженоа», але у чотирьох останніх турах команда виграла два матчі та трохи відірвалася від зони вильоту. Зараз у «Сампдорії» 15 пунктів та 15-е місце.

Надважливий поєдинок для обох команд, і «Самп» підходить до нього з меншою кількістю травмованих. Не зіграють лише Дамсгаард та Торрегросса.

10 грудня, п'ятниця

Дженоа - Сампдорія
Генуя. Старт о 21:45
Трансляція на Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, чому Анчелотті скоро посадить Луніна на лаву запасних
Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5
Стало відомо, чому Анчелотті скоро посадить Луніна на лаву запасних

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми

Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі
Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0
Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
victorpolo
И это "если не тут, то где" давит неслабо как на игроков, так и на тренеров!!! Вряд ли будет красивый футбол... Хотя... может и заруба получиться, если будут голы!!!
VikyKrasotulechka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sfântul
Будет как в Мариуполе.
Віталій Ткачук
Якщо помітили, то я завжди критикую Шевченка, як тренера. Але зараз давайте його підтримаємо: "кров з носа" потрібна перемога, байдуже в якому стилі, бо на нього й так вже криво дивляться. Коли, як не сьогодні?
Владимир Копяк
Было бы наивно мечтать об очках длч Дженоа в этой игре, даже хотя бы один забитый гол подопечными Андрюши будет подвигом на века... Андрюше надо сваливать с тренерской работы, купить в Тоскании с десяток гектаров виноградников и заняться производством хорошего вина хоть какая-то польза будет....