Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 грудня 2021, 19:59
5081
8

Сергій РАФАЇЛОВ: «Хвороба українського футболу загострюється»

Колишній гендиректор «Зорі» - про невдачу «Шахтаря» у Лізі чемпіонів

| Оновлено 08 грудня 2021, 19:59
5081
8
Сергій РАФАЇЛОВ: «Хвороба українського футболу загострюється»
ФК Зоря Луганськ. Сергій Рафаїлов

Колишній генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов поділився враженнями від виступу «Шахтаря» в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів:

«Навіть дверима на прощання не змогли грюкнути. Хвороба українського клубного футболу загострюється. У цьому, зокрема, і величезна заслуга «Шахтаря». Багато років вони пачками вивозили з регіонів талановитих молодих футболістів, які часто їм не потрібні.

Вивозили лише для того, щоб у майбутньому не потрапили до «Динамо» або посилили інший клуб. Чемпіонат слабшає на очах. А що можна очікувати від команд із районних центрів?

Про тренера. Раніше мені подобалася його поведінка під час матчу. Думав, що це експресія, переживання. Виявилось – банальна істерика, і вона прогресує. І цей клуб, найімовірніше, стане чемпіоном України. А далі... Далі освоєння чергових 50 мільйонів? Сумно».

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Viktor Krichevskii
ДА ОПУСТИТЕСЬ НА ЗЕМЛЮ,,,любой фк есть игрушка людей с деньгами...кто там о чем жалеет...футболисты наняты на шоу.которое популярно...у кого больше денег тот может больше себе позволить при условии умного менеджмента...какое там -уровень чемпионата...о чем вы...вы еще в ссср?
shibanutyj
Вспомнил Шахтёр только, Динамо вспомнил, как ущемлённых, а то что сами игроками разбрасывались как и тренерами, не вспомнил, наверно так футбол быстрее выздоровеет, когда Скрипник каждый год пытается слепить новый состав... И не надо тут пачек, все прекрасно видят Динамошколу в образе Черноморца, а это, на минутку, лучшая футбольная школа Украины(официально)!
-smart--Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
-smart--Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил