Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 11 грудня 2021, 20:13
3757
0

8 сезон «MAHATCH» обіцяє бути найяскравішим в історії

Вже незабаром - у вівторок 14 грудня

| Оновлено 11 грудня 2021, 20:13
3757
0
8 сезон «MAHATCH» обіцяє бути найяскравішим в історії

Довгоочікуваний турнір наближається і відбудеться вже незабаром - у вівторок 14 грудня. Початок боїв о 17.00. Івент відбудеться за підтримки офіційного партнера Parimatch Ukraine.

Головний турнір цієї зими відбудеться у FREEDOM HALL. Кожен матиме можливість в черговий раз відчути атмосферу, яку неможливо передати через випуски на YouTube каналі! Квитки вже у продажу: https://esport.in.ua/uk/event-mahatch--granpri-69248-132670.html

Новий сезон не залишить байдужим нікого! Організація з упевненістю готова закінчити цей рік найяскравішою подією в індустрії кулачних єдиноборств.

У головному бою вечора на глядачів чекає поєдинок усіма відомого і непереможного короля нокаутів, бійця, що завдає вбивчих ударів з обох рук і має найбільший рекорд у кулачних протистояннях — Гаджі «Автомат» Наврузов проти власника одного з найважчих ударів у «MAHATCH», багаторазового призера чемпіонатів України, члена збірної України з боксу серед молоді та кандидата у майстри спорту з боксу – Мовчана Андрія.

Крім того, цього вечора на всіх чекають жорсткі та кровопролитні поєдинки в рамках гран-прі, перше протистояння «TOPDOG» проти «MAHATCH» на українському майданчику, а також гучні поєдинки зірок у мейнкарді, на які ви так довго чекали!

 

 

Mahatch
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.