Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 грудня 2021, 14:43
1472
0

Роман САНЖАР: «Шериф майстерно скористався помилкою Шахтаря»

Результат матчу був для «гірників» не на першому місці, упевнений фахівець

| Оновлено 08 грудня 2021, 14:43
1472
0
Роман САНЖАР: «Шериф майстерно скористався помилкою Шахтаря»
ФК Шахтар Донецьк

Колишній футболіст донецького «Шахтаря» Роман Санжар поділився враженнями про поєдинок «гірників» із «Шерифом» (1:1) у Києві.

«Оскільки на «Шахтар» не тиснув результат, головний тренер Роберто Де Дзербі вирішив скористатися нагодою переглянути на такому рівні найближчих резервістів. Тим більше, що клубне керівництво, незважаючи на невдачі в єврокубковій кампанії, не приховувало, що повністю довіряє італійському фахівцю.

Тож результат відійшов для «Шахтаря» на другий план. Для Де Дзербі важливо було переконатись, чи може він розраховувати у перспективі на Судакова, Бондаренка, Мудрика, Корнієнка, Шевченка.

А від самого двобою залишилося двояке враження. «Гірники», як то кажуть, мали закривати матч ще у першому таймі, проте не реалізували близько півдюжини гольових моментів. Але після перерви, чим ближче до фінального свистку, тим більшим було передчуття, що «Шериф» може відігратися. Надто вже пасивно «Шахтар» оборонявся, ніби не вірив, що гості здатні забити. Даремно, адже у компенсований час колективною помилкою господарів у захисті підопічні Юрія Вернидуба скористалися майстерно та врятувалися від поразки», — вважає Санжар.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.