Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 грудня 2021, 00:25
1066
0

Іван ГЕЦКО: «Динамо може звільнити тренера Бенфіки»

Київська команда не програє у Лісабоні, вважає фахівець

| Оновлено 08 грудня 2021, 00:25
1066
0
Іван ГЕЦКО: «Динамо може звільнити тренера Бенфіки»
ФК Динамо Київ

8 грудня київське «Динамо» проведе заключний матч групового раунду Ліги чемпіонів з «Бенфікою». Екс-нападник національної збірної України Іван Гецко поділився своїми очікуваннями від протистояння у Лісабоні.

«На жаль, для динамівців цей поєдинок вже не має жодного турнірного значення — вище за четверте місце вони не піднімуться. Проте впевнений, що підопічні Мірчі Луческу вирушили заздалегідь до Лісабона не на прогулянку. Я не стверджуватиму, що «Барселона» якось стимулювала «Динамо», але кияни і самі горять бажанням здобути першу перемогу в груповому раунді, що дозволить іспанському гранду пробитися до наступного раунду і може вплинути на рішення клубного керівництва «Бенфіки» звільнити головного тренера Жорже Жезуша. Останнім часом лісабонці справді різко здали.

Тому доля «Бенфіки» насамперед залежить від самих футболістів. Путівка до Ліги Європи у них вже у кишені, а якщо досягне успіху біля воріт «Динамо», може ще продовжити навесні боротьбу навіть у Лізі чемпіонів.

Я все ж таки схиляюся до того, що динамівці скористаються тим, що «Бенфіка», атакуючи великими силами, оголюватиме тили, кияни візьмуть на озброєння контрвипади, не підуть з поля без свого гола і, принаймні, не програють», — вважає Гецко.

Поєдинок 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів «Бенфіка» — «Динамо» відбудеться в середу, 8 грудня, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.