Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 грудня 2021, 19:29
882
3

Рустам ХУДЖАМОВ: «Шахтар може повернути Шерифу порцію приниження»

Відомий голкіпер – про матч «Шахтар» - «Шериф»

| Оновлено 07 грудня 2021, 19:29
882
3
Рустам ХУДЖАМОВ: «Шахтар може повернути Шерифу порцію приниження»
SportArena TV. Рустам Худжамов

Екс-голкіпер «Шахтаря» Рустам Худжамов поділився очікуваннями від матчу 6-го туру Ліги чемпіонів проти «Шерифа» (7 грудня):

«Так, цей матч жодного турнірного значення не матиме. Єдине, що в цьому поєдинку «Шахтар» може повернути «Шерифу» порцію приниження, взявши реванш.

Протистояння Вернидуб – «Шахтар»? Звичайно, Вернидубу приємно приїхати в Україну і показати всій країні, що він таки тренер, що він справді тренер, який може і вміє щось робити з командами. Тому для Вернидуба це хороший і великий шанс.

Чи може бути рубилово на полі? Я думаю, Вернидуб у будь-якому разі налаштує команду на матч. Мені здається, і футболісти, котрі здобули дві перемоги у Лізі чемпіонів, розуміють, що ідеї Вернидуба допомогли їм показати свій рівень. Саме робота Вернидуба допомогла футболістам «Шерифа» показати свій рівень у двох стартових матчах, коли вони обіграли вдома «Шахтар» та «Реал» на виїзді.

Мені здається, що це викликає повагу у футболістів «Шерифа». Тому, на мою думку, самі футболісти «Шерифа» розуміють, наскільки важлива для Вернідуба з погляду престижу сьогоднішня гра. Я думаю, вони намагатимуться своєму ватажку в цьому допомогти».

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михайло Кудієнко
Як не крути, нічого вони вернути не можуть
Pavel Yakimovich
к сожалению - тут только еще порция унижения может быть для шахтера, если вернидуб выставит не основной состав, потому что шериф то свои цели уже достиг