Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 06 грудня 2021, 14:45
2341
11

Геннадій ЗУБОВ: «Шахтар хоче реванш, але у Шерифа на кону преміальні»

Фахівець чекає напруженої боротьби у матчі Ліги чемпіонів

| Оновлено 06 грудня 2021, 14:45
2341
11
Геннадій ЗУБОВ: «Шахтар хоче реванш, але у Шерифа на кону преміальні»
ФК Шахтар Донецьк

У вівторок, 7 грудня, донецький «Шахтар» проведе заключний поєдинок у межах групового етапу Ліги чемпіонів проти молдавського «Шерифа». Екс-гравець «Шахтаря» Геннадій Зубов поділився очікуваннями від протистояння у Києві.

«Хоча результат цього поєдинку вже не вплине на турнірне становище команд, упевнений, що він пройде у цікавій та напруженій боротьбі. «Гірники» захочуть взяти реванш за поразку в Тирасполі, а гості, на чолі з українським тренером Юрієм Вернидубом, спробують довести невипадковість свого зльоту в єврокубках.

На мій погляд, суперники не експериментуватимуть і кинуть у бій оптимальні склади. Не думаю, що «Шериф» відсиджуватиметься в окопах, все ж таки на кону не лише імідж клубу, але й дуже серйозні преміальні.

Мене найбільше цікавить, як зіграє 20-річний Михайло Мудрик, який феєрив в останніх поєдинках чемпіонату УПЛ та звернув на себе увагу керівництва національної збірної України. Важливо, щоб він зумів виявити себе на міжнародній арені, виправдавши довіру тренера Роберто Де Дзербі.

Думаю, що «Шахтар» переможе 2:0, але для цього доведеться докласти максимум зусиль», — вважає Зубов.

Поєдинок «Шахтар» — «Шериф» розпочнеться 7 грудня о 22:00.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MasterSith_2013
Чо ви один на одного гоните "позор тай позор" футбол має обєднувати тим більше в європі потрібно уболівати за усіх щоб приносились очки в копілку а не так як останні роки. Раніше Чорноморець часто грав проти Шерифа спаринги і постійно вигравав, а тепер Шериф обіграв Шахтар це не позор а рівень нашого чемпіонату Динамо і Шахтарю окрім як один з одним немає проти кого грати так трапляться синсації але це просто везіння небільше. Тай нетреба забувати що Шериф пройшов Цервєну Звєзду а потом і Динамо З які посильніші Шерифа тай Реал обіграли.
wartaan
нужна победа при любых раскладах!! слишком много лажали, хоть на последок красиво выиграйте с крупным счетом!! шериф сдулся и не имеет мотивации, можно смело накидать им!!
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил