Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 грудня 2021, 05:23
2834
1

Евертон – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Черговий комфортний суперник для завоювання трьох очок, але на незручному полі

| Оновлено 08 грудня 2021, 05:23
2834
1
Евертон – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 6 грудня, у Ліверпулі на стадіоні «Гудісон Парк» відбудеться матч п'ятнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють місцевий «Евертон» та лондонський «Арсенал». Стартовий свисток рефері Майка Діна з району Віррал прозвучить о 22:00 за київським часом.

Евертон


Іспанського наставника Рафаеля Бенітеса і без того не дуже люблять фанати «ірисок», а він ще й разом зі своєю командою примудряється програти домашнє дербі «Ліверпулю» (1:4), який той очолював найуспішніші роки «червоних» на початку XXI століття. Очевидно, що саме поразка в попередньому турі була більш болісно сприйнята на всіх фронтах підтримки «Евертона», аніж навіть серія жахливих виступів команди протягом останніх восьми невдалих поєдинків поспіль. Цікавоо, що навіть із такими гнітючими показниками клуб з Ліверпуля все одно утримується поза зоною вильоту, але команди позаду у турнірній таблиці хоча б рухаються у різні боки під час свого прогресу.

Протистояння проти колективу свого співвітчизника для Бенітеса буде визначальним, хоча навряд чи хтось зараз сумнівається, що Рафу залишать керувати командою вже після різдвяного періоду важких поєдинків. Питання лише в тому, чи відбудеться відставка раніше, аніж очікується, а відповідних перспектив до цього є вдосталь. Окрім «Арсеналу», «Евертон» найближчим часом зіграє проти «Челсі» та «Лестера», та й «Крістал Пелас» зараз не виглядає для «ірисок» рівним за силою суперником.

Арсенал


До підопічних Мікеля Артети цього сезону є лише одне питання – що з ними відбувається у матчах проти команд із категорії «топ» до АПЛ? «Арсенал» старанно збирає очки у протистояннях із командами із середини та нижньої частини турнірної таблиці, після чого настає необхідність грати проти умовного «Ліверпуля», що закінчується умовними 0:4. Або 2:3, як це було у матчі на «Олд Траффорд» у недавньому минулому. Одне лишень можна сказати точно – «гарматники» зараз точно не виглядають безнадійним колективом, яким здавалися протягом минулого сезону, але над упевненістю попрацювати все одно необхідно.

Навіть якщо «Арсенал» зможе обіграти в майбутній грі «Евертон», то що це дасть лондонському клубу, окрім довгоочікуваного успіху на «Гудісоні», де команда не перемагала вже чотири роки? Зрозуміло, три очки є найважливішим призом для команди Мікеля Артети, однак вона потребує гучного успіху зараз більше, аніж чергової перемоги, нехай вона і дасть можливість не відстати від «Вест Хема». До речі, Антоніо Конте та його «Тоттенхем» вже сіли на хвіст «канонірам» у турнірній таблиці, тому дербі Північного Лондона в середині січня буде дуже гарячим. Але до того часу командам було б непогано, для початку, утриматися біля єврокубкової зони.

Орієнтовні склади


«Евертон»: Пікфорд – Дінь, Годфрі, Кін, Коулман – Аллан, Дюкуре – Грей, Таунсенд – Рішарлісон, Тосун.

«Арсенал»: Рамсдейл – Тавареш, Габріель, Вайт, Томіясу – Ель-Ненні, Партей – Мартінеллі, Едегор, Сака – Обамеянг.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості мають перервати невдалу серію поєдинків у Ліверпулі. Нашою ставкою буде позиція – Арсенал переможе і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 4.60 за лінією Parimatch.

6 грудня, понеділок

«Евертон» – «Арсенал»
Ліверпуль. «Гудісон Парк». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбітр: Майк Дін (район Віррал, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі
Теніс | 10 травня 2024, 19:05 11
Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі

Еліна у двох сетах розібралася з Сарою Еррані в 1/32 фіналу змагань WTA 1000

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
Мабуть буде нічия,результативна.