Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2021, 13:15
1980
17

Андрій ВОРОБЕЙ: «Шахтар хотів забити якнайбільше м'ячів Львову»

Фахівець – про розгромну перемогу «гірників»

| Оновлено 05 грудня 2021, 13:15
1980
17
Андрій ВОРОБЕЙ: «Шахтар хотів забити якнайбільше м'ячів Львову»
ФК Шахтар Донецьк

Екс-форвард донецького «Шахтаря» та збірної України Андрій Воробей висловився про перемогу «гірників» над «Львовом» (6:1) у матчі 17-го туру української Прем'єр-ліги.

«Зустрілися дві різні команди, що знаходяться на різних полюсах. Такі команди, як «Львів» та «Рух», грають із «Шахтарем» суто від оборони. Такі команди ставлять із «гірниками» подвійний чи потрійний автобус.

Що не вийшло у «Шахтаря» у першому таймі? Як мені здалося, «гірники» повільно розпочинали атаки. На той час, коли центральні захисники віддавали м'яч у зону півзахисту, команда-суперник глибоко сідала і, скажімо так, пішки перебудовувалася. У першому таймі гравці «Шахтаря» дуже повільно розігрували м'яч, дуже повільно думали, було багато непотрібних торкань. А суперник встигав перешикуватися. Як і буває в таких іграх, забиває команда, яка набагато слабша. Але треба віддати належне. Перед перервою Мудрик увімкнувся та заробив пенальті, який реалізував Тете. Цей гол був найважливішим у грі. Він вплинув на перебіг зустрічі. Іти в роздягальню за рахунку 0:1 та 1:1 – це різні речі.

На другу половину зустрічі «Шахтар» вийшов іншим, трохи швидше заграв. Вже увімкнулися фланги та проходили атаки. У підсумку «Шахтар» забив другий м'яч, і суперник посипався. Після другого пропущеного голу «Львів» перестав грати. Але впало в око те, що «Шахтар» хотів виграти з великим рахунком, намагаючись забити побільше м'ячів. У підсумку «гірники» перемогли з рахунком 6:1. Команда хотіла покращити різницю забитих-пропущених», - сказав Воробей.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sauron
Не сложно забивать много мячей, когда у тебя не только игроки лучше, но еще и оффсайды игнорируются и левые пенали ставятся.
Ринат не знает что такое бороться честно. Для него те, кто так делают - лохи.
Skillz
А во вторник то, все равно будет очередное позорище на весь мир против команды, стоимость которой в 10 раз ниже донбасосяуло, и траурное молчание Вацка в эфире, а потом сопливое нытье после - "что матч уже не важен бла бла бла" - это бесценно
FunnyCat___
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
alexderjav
Шахтер молодец против овец, а против баранов так и сам баран
flnx7
Логично. А Луческу хотел выйти и сам забить Вересу четвёртый.
PFCLviv
50 000 000 євро + ручний і сліпий суддя... Все щоб обіграти Львів!
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил