Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 04 грудня 2021, 23:12
1509
0

Ланс – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

«Кроваво-золоті» зроблять вдома спробу завдати поразки гостям зі столиці

| Оновлено 04 грудня 2021, 23:12
1509
0
Ланс – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Твіттер Лансу / автор невідомий

У суботу, 4 грудня, у Лансі на «Боллар-Деліліс» відбудеться матч 17-го туру чемпіонату Франції, в якому «Ланс» прийме «ПСЖ». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за Києвом.

«Ланс»

 

Команда Франка Хайзе у турнірній таблиці французької Ліги 1 займає 5-у позицію. У 16-ти поєдинках вона набрала 26 очок, маючи у активі 7 перемог при 5 нічиїх, а в пасиві 4 поразки.

Наразі «Ланс» має актуальну серію з двох нічиїх – із «Анже» (2:2 вдома) та «Клермоном» (2:2 у гостях). Ними команда закрила поразку на виїзді від «Бреста» (0:4), яка, у свою чергу, змінила велику перемогу у зустрічі з «Труа» (4:0 на своєму полі).

На полі рідного «Боллар-Деліліс» «Ланс» у поточному сезоні провів 8 зустрічей та набрав у них 15 пунктів (4 перемоги, 3 нічиї, 1 поразка). У чемпіонаті Франції це четвертий показник. Єдиний раз вдома «криваво-золоті» програли 22 вересня «Страсбуру» – 0:1.

«ПСЖ»

 

Підопічні Маурісіо Почеттіно є одноосібними лідерами французького чемпіонату. У них в активі 41 пункт після 16 поєдинків (13 перемог, 2 нічиї, 1 поразка). 19 очок парижани набрали поза рідною столицею, провівши в гостях 8 поєдинків (6 перемог, 1 нічия, 1 поразка). За досягненнями на виїзді «ПСЖ» також лідирує у Лізі 1.

Минулого ігрового вікенду парижани вдома зіграли внічию із «Ніццею» - 0:0. Цей результат перервав чотириматчеву переможну серію команди – «Лілль» (2:1 вдома), «Бордо» (3:2 на виїзді), «Нант» (3:1 вдома) та «Сент-Етьєн» (3:1 у гостях).

Єдиної у поточному чемпіонаті Франції поразки «ПСЖ» зазнав 3 жовтня, граючи в гостях у «Ренна» – 0:2. З того часу хлопці Почеттіно провели в Лізі 1 сім матчів, та здобули в них 5 перемог при 2-х нічиїх.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «ПСЖ» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П2 із коефіцієнтом 1.67 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Ланс»: Лека - Граді, Дансо, Хайдара, Клаус, Каюзак, Дукоре, Фофана, Франковскі, Сотока, Ганаго.

«ПСЖ»: Доннарумма – Хакімі, Маркіньос, Кімпембе, Бернат, Діна, Данило, Гуйє, Мессі, Ді Марія, Мбаппе.

4 грудня, субота

«Ланс» - «ПСЖ»
Ланс. Стадіон «Боллар-Деліліс». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 0:1

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.