Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 грудня 2021, 16:51
8112
5

Рангнік розповів, чим його вразило Динамо Лобановського

Наставник «Манчестер Юнайтед» багато почерпнув у Валерія Лобановського

| Оновлено 03 грудня 2021, 16:51
8112
5
Рангнік розповів, чим його вразило Динамо Лобановського
ФК Манчестер Юнайтед. Ральф Рангнік

Новий виконувач обов'язків головного тренера «Манчестер Юнайтед» Ральф Рангнік розповів про те, як на його тренерські погляди вплинув Валерій Лобановський:

«Коли я вперше почав тренувати – «Вікторію» з мого рідного Бакнанга – ми грали проти київського «Динамо» Валерія Лобановського. Я сам був на полі, бо був граючим тренером, і потім багато разів розповідав цю історію. Через 10 хвилин я почав рахувати гравців на полі, бо мені здавалося, що у них на одного-двох футболістів більше.

Після матчу я поговорив з Лобановським через перекладача, і мені сказали, що вони тренуються щодня, кожного разу пресингуючи по всьому полю. Отже, я пішов дивитися на тренування «Динамо» і з того моменту зрозумів, чому вони так грають. Я зрозумів, що це можливо, якщо послідовно працювати над цим щодня на тренуваннях».

Оцініть матеріал
(99)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Iurii
"Я понял, что это возможно, если последовательно работать над этим каждый день на тренировках.".... Очень правильные и мудрые мысли!
umnuy2
лобан был топ!
Український Крим
Колись на Євро-88, збірна Києва пресингувала італійців в півфіналі! Ті не знали, що робити...до речі, Динамо 97-99 якщо програвали на протязі матчу, то починали давити абсолютно всіх
Ёкарный Бабай
Это было 40 лет назад. Но даже сейчас при наличии всех технических средств совсем немногие команды кроме самых топовых могут позволить себе прессинг по всему полю.