Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 грудня 2021, 03:22
2866
1

Вест Хем – Челсі. Прогноз та анонс на матч АПЛ

Команда Андрія Ярмоленка приймає лідерів чемпіонату

| Оновлено 10 грудня 2021, 03:22
2866
1
Вест Хем – Челсі. Прогноз та анонс на матч АПЛ
Getty Images/Global Images Ukraine

Програму 15-го туру АПЛ відкриватиме його центральний матч: у лондонському дербі «Вест Хем» прийме «Челсі». Вивіска, можливо, не найгучніша, але грають четверта та перша команди у турнірній таблиці.

«Вест Хем»

«Вест Хем» дуже сильно розпочав нинішній сезон АПЛ, однак, схоже, що останнім часом гра на два фронти починає позначатися на результатах команди. Після сенсаційної перемоги 3:2 над «Ліверпулем» 7 листопада клубний футбол пішов на 2-тижневу перерву, і після нього «Вест Хем» у трьох турах АПЛ набрав лише 1 очко: поразки від «Вулверхемптона» та «Манчестер Сіті», і нічия із «Брайтоном» у середу.

Така невдала серія значно ускладнила «Вест Хему» завдання збереження місця у заповітній топ-4. На п'яти «молотобійцям» наступають «Арсенал», «Тоттенхем», «Манчестер Юнайтед» та «Вулверхемптон» - усі вони знаходяться на відстані трьох і менше очок, а у «Шпор» ще й матч у запасі. «Арсенал» міг уже в минулому турі обігнати команду Мойєса, але зазнав поразки від «Манчестер Юнайтед». При цьому особливих кадрових проблем «Вест Хем» зараз не має. Травмований лише захисник Анджело Огбонна, а участь у матчі Арона Крессвелла під питанням.

«Челсі»

У «Челсі» з першим місцем в АПЛ ситуація приблизно така сама. На п'яти наступають «Манчестер Сіті» та «Ліверпуль», які знаходяться на відстані одного та двох очок відповідно і готові скористатися будь-якою осічкою «Синіх», аби захопити лідерство.

Тим не менш, після листопадової паузи на матчі збірних команда Томаса Тухеля перебуває у хорошій формі. У Лізі чемпіонів завдання виходу до плей-оф уже виконано, а розромна перемога 4:0 над «Ювентусом» дозволила очолити групу. В АПЛ був розгромлений «Лестер» і обіграний «Вотфорд» - очки втратили лише в матчі з «Манчестер Юнайтед» (нічия 1:1).

Кадрові проблеми у «Челсі» перед матчем із «Вест Хемом» є, особливо в лінії півзахисту: травмовані Нголо Канте та Матео Ковачіч. Також травмований захисник Бен Чіллуелл, під питанням участь у матчі Ріса Джеймса.

Історія зустрічей

На даний момент «Челсі» та «Вест Хем» у рамках АПЛ зустрічалися між собою 50 разів. Перевага на боці «Челсі», який виграв понад половину з цих матчів – 27. 14 перемог у «Вест Хема», ще 9 матчів завершилися внічию.

Прогноз на протистояння

Відверто слабка форма «Вест Хема» в останній місяць робить «Челсі» явним фаворитом майбутнього матчу. Наш прогноз – перемога гостей, коефіцієнт – 1,878.

4 грудня, субота

«Вест Хем» – «Челсі»
Лондон. Олімпійський стадіон. 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Україна +
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vittroy
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил