Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 10 грудня 2021, 09:34
1598
0

Реал Сосьєдад – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Центральний поєдинок туру

| Оновлено 10 грудня 2021, 09:34
1598
0
Реал Сосьєдад – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/realmadrid

У суботу, 4 грудня, на стадіоні «Реалі Арена» у Сан-Себастьяні відбудеться матч 16-го туру іспанської Прімери, в якому місцевий «Реал Сосьєдад» прийме «Реал» з Мадрида. Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом. Розсудить двобій Хесус Хіль Мансано.

«Реал Сосьєдад»

 

Команда з Сан-Себастьяна зараз займає високе для себе третє місце в турнірній таблиці іспанської Прімери. В активі «біло-блакитних» 29 очок та сім пунктів відставання від лідируючого «Реала». Команда Іманоля Альгуасіля цього сезону показує якісний футбол і по праву займає третю позицію. Здається, що «Сосьєдаду» під силу поборотися за місце у Лізі чемпіонів.

Також сан-себастьянці виступають в Лізі Європи, але там справи команди йдуть не так добре. Перед останнім туром в активі команди шість очок та третє місце. Доля виходу до плей-оф другого за престижністю клубного турніру Європи вирішиться у очному протистоянні з ПСВ в останньому турі. «Реал Сосьєдад» влаштує лише перемога.

Мікель Меріно, Начо Монреаль, Давид Сілва та Карлос Фернандес не допоможуть «біло-блакитним» у цьому матчі через травми. Всі інші в строю готові до гри.

«Реал» Мадрид

 

«Вершкові» впевнено лідирують у турнірній таблиці Примери і навіть мають право на кілька осічок. Зараз в активі «королівського клубу» 36 очок та сім балів переваги над другим «Атлетіко». «Галактікос» по праву вважаються головним фаворитом у боротьбі за чемпіонство. На даний момент в активі «Реала» семиматчева переможна серія у всіх турнірах, а останній раз програвала команда ще 3 жовтня в матчі з «Еспаньолом».

У Лізі чемпіонів у підопічних Карло Анчелотті також все гаразд. Команда достроково вийшла у плей-оф та в останньому турі розіграє перше місце у групі з міланським «Інтером».

У лазареті «Реала» знаходяться Гарет Бейл і Дані Себальос. Також під питанням участь у зустрічі Едена Азара. Інші гравці команди зі столиці Іспанії перебувають у строю та готуються до поєдинку.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 173 матчі. Перевага на боці «Реала», який здобув 95 перемог. 37 вікторій у «Сосьєдада» та 41 нічия.

Минулого сезону суперники двічі зіграли внічию.

Орієнтовні склади

«Реал Сосьєдад»: Реміро, Ріко, Ле Норман, Субельдіа, Горосабель, Порту, Янузай, Субіменді, Наварро, Оярсабаль, Ісак.

«Реал» Мадрид: Куртуа, Васкес, Мілітао, Алаба, Менді, Кроос, Каземіро, Модріч, Асенсіо, Вінісіус, Бензема.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию. Нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.46 по лінії Parimatch.

4 грудня, субота

«Реал Сосьєдад» – «Реал» Мадрид
Сан-Себастьян. Стадіон «Реале Арена». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.