Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
418
0

Осака – у списку найвпливовіших жінок року за версією Financial Times

Наомі стала єдиною спортсменкою, яка була удостоєна цієї честі

Осака – у списку найвпливовіших жінок року за версією Financial Times
Chantal Anderson. Наомі Осака

Екс-перша ракетка світу Наомі Осака увійшла до списку найвпливовіших жінок світу за версією видання Financial Times і стала єдиною спортсменкою у цьому списку.
 
«Спорт – це суспільство у мініатюрі. Нещодавно ми побачили, як ця концепція втілюється в реальному часі, коли Наомі Осака зробила важливу спробу привернути увагу до проблем психічного здоров'я, з якими щодня стикаються люди зі всіх верств суспільства.
 
Наомі – одна з найуспішніших бізнес-леді у спорті, захисниця расової справедливості, і вона виходить за рамки спорту – зовсім недавно вона використала свою платформу, щоб приділити увагу здоров'ю та благополуччю. Тим самим вона надихнула людей по всьому світу та ініціювала розмову про психічне здоров'я, яка стосується не лише спортсменів, а й усіх людей.
 
Так часто спортсмени мають амплуа, бренд і образ, який вони змушені підтримувати. Наомі прокладає свій власний шлях, і її відзначають за те, що вона показує нам, що не бути в нормі - це нормально. Вона – справжній чемпіон у спорті та у житті», – написала Біллі Джин Кінг у коментарі до списку Financial Times.
 
ВІДЕО. Щось не так. Осака взяла до рук биту замість ракетки

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.