Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
883
0

Вулвергемптон – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Команді Юргена Клоппа буде непросто взяти три очки

Вулвергемптон – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 4 грудня, відбудеться матч 15 туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Вулвергемптон» на домашньому стадіоні «Молінью» прийматиме «Ліверпуль». Стартовий свисток пролунає о 17:00 за Києвом.

Вулвергемптон

 

Сезон в АПЛ наближається до екватора. Команда португальського фахівця Бруну Лаже поки що не лажає, а веде боротьбу за вихід до єврокубків, хоч перед початком чемпіонату в таку перспективу не дуже вірилося. «Бродяги» після 14 турів посідають 8 місце у турнірній таблиці, маючи в активі 21 очко.

Цікаво, що в середньому за тур «Вулвергемптон» забиває та пропускає менше одного м'яча – по 12 голів, але це не завадило клубу здобути шість перемог. Із захистом у «вовків» все гаразд, а ось із лінією атаки справи можуть бути й краще. Можливо, під час зимового трансферного вікна буде здійснено підписання, яке дозволить поліпшити ситуацію.

Ліверпуль

 

Команда Юргена Клоппа у минулій кампанії не змогла захистити титул чемпіона Англії. «Червоні» практично не нав'язали конкуренції «Манчестер Сіті», оскільки команда Пепа Гвардіоли провела феноменальний сезон. Підсумкове відставання від «містян» склало 17 очок – відстань шести перемог.

Новий сезон у Прем'єр-лізі підопічні Клоппа розпочали теж далеко не ідеально. У 14 турах «Ліверпуль» набрав 31 очко з 42 можливих, розбавивши дев'ять перемог чотирма нічиїми та однією поразкою. При цьому відставання від лідера чемпіонату, «Челсі», становить лише два бали. А ось у Лізі чемпіонів «червоні» здобули п'ять перемог та лідирують у групі, достроково забезпечивши собі вихід до 1/8 фіналу з першого місця.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Ліверпуль» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П2 із коефіцієнтом 1.45 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Вулвергемптон»: Са – Марсаль, Коуді, Кілман, Сайсс, Семеду, Дендокер, Моутінью, Хван, Трінкан, Рауль Хіменес.

«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, ван Дейк, Матіп, Александер-Арнольд, Алькантара, Фабіньо, Гендерсон, Мане, Жота, Салах.

4 грудня, субота

«Вулвергемптон» – «Ліверпуль»
Вулвергемптон. Стадіон «Молінью». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.