Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 02 грудня 2021, 22:20
7137
15

Бенфіка – Ураган. Прогноз та анонс на матч елітного раунду Ліги чемпіонів

Після перемоги над «Леванте» чемпіони України намагатимуться взяти очки у матчі з «Бенфікою»

| Оновлено 02 грудня 2021, 22:20
7137
15
Бенфіка – Ураган. Прогноз та анонс на матч елітного раунду Ліги чемпіонів
АМФУ

У четвер, 2 грудня, в Лісабоні відбудеться матч другого туру елітного раунду Ліги чемпіонів з футзалу, в якому зустрінуться місцева «Бенфіка» та український «Ураган» із Івано-Франківська.

Підопічні Максима Павленка вдало стартували у групі D, перемігши у непростому матчі іспанський «Леванте» з рахунком 5:3. Українська команда двічі програвала по ходу поєдинку, але зуміла відігратися, а наприкінці гри дотиснула суперника і досягла успіху. Голи у «Урагану» забивали Коваль та Абакшин – по 2, а також Фаренюк.

Тепер попереду не менш грізний опонент в особі господарів турніру португальської «Бенфіки», яка також виграла свій перший матч у групі. З рахунком 8:3 місцевий клуб завдав поразки угорському «Холодашу». Вже до перерви португальці були попереду із досить комфортною перевагою 5:1. У другому таймі господарі поля забили ще три голи у ворота гостей, пропустивши у свої два. У складі лісабонців двічі відзначилися Жакаре та Тайєбі, і по одному разу Нілсон Мігель, Артур і Бруно Сінтра.

Слід зазначити, що «Бенфіка» є восьмиразовим чемпіоном країни та семиразовим володарем Кубку Португалії. Є в її активі і перемога у розіграші Кубку УЄФА в сезоні 2009-2010 років. Тоді у фіналі португальці в додатковий час обіграли іспанський «Інтер Мовістар» з рахунком 3:2. Ще одного разу в сезоні 2015-2016 років «Бенфіка» була третьою у Лізі чемпіонів, перемігши в матчі за бронзові нагороди італійську «Пескару» в серії післяматчевих пенальті.

У складі португальського клубу виступають як місцеві вихованці, так й легіонери. Зокрема, одним із голкіперів є бразилець Дієго Ронкальйо. Серед польових гравців виділяються його співвітчизники Артур, Робіньо, Бруно Сінтра, Жакаре та Фітс. Є ще Ромуло, який має російське громадянство, і ще один росіянин Іван Чишкала, а також іранський гравець Хоссейн Тайєбі та японець Рафаел Хенмі. З португальських футзалістів треба назвати досвідченого воротаря Андре Соузу, універсалів Нілсона Мігела, Сільвеста Феррейру та Афонсу Жезуша.

Додам, що в основному раунді Ліги чемпіонів сезону 2021-2022 років «Бенфіка» грала в групі 1, посівши перше місце. На її рахунку було три перемоги над бельгійським клубом «Халле Гооік» 2:1, російською «Сінарою» 5:1 та словацьким клубом «Лученець» 10:1.

Таким чином матч «Бенфіка» - «Ураган», який розпочнеться о 22.30 за київським часом, стане ключовим для обох команд на цій стадії Ліги чемпіонів. Його переможець зробить впевнений крок до Фіналу чотирьох. Тож побажаємо нашим гравцям продемонструвати всі свої найкращі якості та ще раз порадувати українських вболівальників і гарною грою та позитивним результатом. До речі, це може бути нічия. Тоді доля першого місця вирішиться в останній ігровий день.

Прогноз Sport.ua – нічия.

 

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 4
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 17
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks19826
а в скільки годин, що за анонс, "сьогодні 2 грудня"???
Ігор Гойванюк
а де можна трансляцію буде глянути?
Андрей Ковбасюк
Да какая ничья,победа "Бенфики" мяча в 3-4