Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 грудня 2021, 23:27
4269
2

Манчестер Юнайтед — Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Під керівництвом Карріка, але з думками про Рангніка

| Оновлено 02 грудня 2021, 23:27
4269
2
Манчестер Юнайтед — Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 2 грудня, відбудеться поєдинок 14-го туру чемпіонату Англії з футболу, в якому «Манчестер Юнайтед» прийме лондонський «Арсенал».

Матч пройде в Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд». Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 22:15 за київським часом.

«Манчестер Юнайтед»

«Червоні дияволи» призначили «тимчасового головного тренера» ​​— 63-річного німецького фахівця Ральфа Рангніка, контракт з яким розрахований до кінця сезону. Мовляв, ти, Рангнику, поки що покеруй, а потім ми знайдемо більш відповідного кандидата.

Але іронія в тому, що Рангнік не зможе бути присутнім на тренерському містку «Манчестер Юнайтед» у поєдинку з «Арсеналом». Фахівець чекає дозволу на роботу в Англії. Поки триває бюрократична тяганина, керувати «червоними дияволами» продовжить Майкл Каррік. Який вже довів, що виходить у нього дуже і непогано. Чому не залишити Карріка з приставкою «в.о.» до кінця сезону або не підписати з ним той самий короткостроковий контракт? Тому що немає пророка у своїй вітчизні.

З Карріком, Рангніком, та хоч із самим чортом у ступі — «червоним дияволам» давно настав час прокидатися, якщо вони хочуть врятувати сезон. Після 13-ти зіграних турів «Манчестер Юнайтед» посідає лише 8-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 18 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 21-22.

«Арсенал»

У лондонського «Арсенала» все теж досить весело. Слабко розпочавши сезон, «каноніри» досить швидко розгойдалися. Підопічні Мікеля Артети виграли сім із десяти останніх матчів в АПЛ, двічі зігравши внічию та один раз програвши. Чудовий показник для такої нестабільної команди.

Після 13-ти зіграних турів «Арсенал» посідає 5-е місце у турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи в активі 23 очки за різниці забитих та пропущених м'ячів 15-17. Так, різниця негативна, та «каноніри» забивають дуже і дуже мало… Але виграють!

Протистояння

Букмекери вважають фаворитом Манчестер Юнайтед, з ними важко не погодитися. Після відходу Сульшера «червоні дияволи» підбадьорилися, Каррік швидко перехопив нитки управління командою і міцно за них взявся. Ще б пак, адже фахівець давно перебуває всередині процесу. Чого ніяк не скажеш про Рангніка... «Арсенал» дасть бій, але вдома шанси на перемогу у господарів значно вищі.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа — Бейлі, Лінделеф, Магуайр, Ван-Бісака, МакТоміней, Фред, Теллес, Фернандеш, Санчо, Роналду.

«Арсенал»: Рамздейл — Томіясу, Вайт, Габріел, Таваріш, Партей, Локонга, Мартінеллі, Едегор, Сміт-Роу, Обамеянг.

2 грудня, четвер

«Манчестер Юнайтед» — «Арсенал»
Манчестер. «Олд Траффорд». 22:15
Пряма трансляція на Setanta+ Sports Ukraine і MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Грозный
Отступать некуда.
Позади Манчестер.)
TIMKORT
Арсеналу нужно брать, нельзя отступать