Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 грудня 2021, 22:59
16099
25

Усик із Ф'юрі, а Джошуа з Вайлдером? У супертяжах багато гарних розкладів

Було б чудово, але все залежить від одного британця

| Оновлено 01 грудня 2021, 22:59
16099
25
Усик із Ф'юрі, а Джошуа з Вайлдером? У супертяжах багато гарних розкладів
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Суперважка вага на поточний момент є цікавою. Боксують за пояси, майже не уникають суперників та навіть близькі до об'єднання. Але ситуація з абсолютним чемпіонством дещо заплутана та закручена. Усику доведеться вдруге боксувати з Джошуа, а Ф'юрі взагалі або сидітиме без діла, або боксуватиме з обов'язковим претендентом.

Це все одно цікаво, але є варіанти, набагато більш насичені на події, ніж є на даний момент.

Усику і Ф'юрі треба вийти на бій одразу. А Джошуа та Вайлдеру є чим зайнятися

Олександр Красюк упевнений, що бій Усика та Ф'юрі – гарна ідея, але і з Джошуа зустрітися чудово:

 «Вони вийдуть на бій за абсолюта, коли вирішать усі свої справи. Усик закриє питання з Джошуа остаточно, а Ф'юрі проведе захист. І тоді бій буде максимально розігрітий і проданий».

Начебто так, але чому б Ентоні не відпочити. Точніше, не зайти відразу на бій за абсолюта, принагідно пошумівши?

Наразі психологічний стан британця залишає бажати кращого. Він кидається по тренерах у пошуках чи то наставника, чи то людини, яка навчить його битися. А може, й усе одразу. Обіцяє забути про те, як боксувати, припинити вивчати цю науку і почати битися, виносячи Усика кулаками. Звучить прикольно, але це не зовсім стиль Ентоні.

Він може бути скільки завгодно зухвалим і різким, скільки завгодно хуліганом поза рингом або добре проданим проектом, але в рингу він – технар. Сильний, з ударом, думаючий технар, який користується своїми габаритами і відмінно знаходить дірки у суперників. Програти такому Усику – норма. У нього не так багато дірок, він швидший, ще розумніший.

Щоб відновити психологічний стан, потрібна перемога. Велика, цікава. Не розглядаємо варіанти з усілякими валлінами та чисорами. Все це класно, але не досить голосно. Що по-справжньому голосно – це Вайлдер.

Боксер, який там, де був рік тому і там же, де і Джошуа. На місці, звідки можна вибратися лише гучною перемогою. Звідти не випускають навіть перемоги над руїсами та ортисами. Тому що перемогти їх – очевидний результат. Деонтею потрібен Ентоні, Ентоні потрібен Деонтей.

Getty Images/Global Images Ukraine. Ентоні Джошуа

Зараз їхній бій – дуже доречний. Востаннє так само потрібен був їхній бій кілька років тому, коли обидва йшли з нулем у графі поразок і були одночасно чемпіонами. Тоді це був бій лідерів, переможців та панчерів. Тепер – занепалих лідерів, які побачили багато, бійців, яким є, що доводити, і панчерів. Другий розклад навіть веселіший.

Джошуа може відступити. Дати Усику та Ф'юрі домовитися на весну 2022 року з умовою, що він вийде на об'єднавчий бій, отримає частину гонорару. Але вийде, якщо поб'є Вайлдера. А якщо виграє Деонтей, то вийде на об'єднання він.

Двоє вмотивованих і бажаючих повернутися на вершину нокаутерів, що переживають не найкращі часи. Що може бути краще?

А Ф'юрі треба ловити. Сьогодні він погрожує переїхати маленького Усика, а завтра – піде в запій, не знайшовши мотивації. Тайсон напрочуд стабільний у рингу і нестабільний по життю боєць. Навіть підготовка до третьої зустрічі з Вайлдером була зім'ятою за інформацією багатьох інсайдерів.

Більше того, незрозуміло, що буде в рингу з Ділліаном Вайтом, з яким вони, швидше за все, зустрінуться. Претендент не залізобетонний – він уже падав красиво та епічно, але удари Ф'юрі може витримати. При цьому відбомбивши тому тулуб з переводами на голову. Можливо, і бій із Тайсоном зірветься, а доведеться виходити на Вайта.

Звичайно, для Усика Ділліан – легший варіант, ніж циганський громила, але, якщо говорити про спадщину та важливість перемог, зустріч із Ф'юрі у сотню разів важливіша, ніж із Вайтом.

В результаті Джошуа може отримати свою відплату. Переможи Вайлдера та вийди на бій за абсолюта. Або з Ф'юрі – мегабій у Великій Британії. Або з Усиком – мегареванш Ентоні, який відновився і психологічно, і в очах фанатів.

А це взагалі реально?

Лише теоретично, не більше того.

«Я думав, що він ударить мене прямо через стіл», - розповідав Едді Хірн про те, як запропонував Джошуа почекати з реваншем. Навіть не запропонував, а спитав, що той думає про це.

Ентоні підходить до такого питання з боку бійця. Я вірив у себе, був готовий, вийшов і нічого не зробив. Мені потрібна розплата. Круто, молодець, але шкода, що не дивиться на запитання під іншим кутом.

Ф'юрі все одно. Звичайно, бій з Усиком йому зараз цікавіший. З Вайтом можна заробити, але Усик менший і може здаватися Тайсону простішим. А забрати усі пояси у нього прямо зараз, потім диктуючи умови всім навколо – це точно у стилі Тайсона Ф'юрі.

Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Деонтей Вайлдер

Але він нічого не може вдіяти. Як і Усик, який просто виконує контракт. Як і Вайлдер, який поки не зрозуміло, чи завершуватиме кар'єру. Ніхто, крім Джошуа, не є спроможним змінити все.

Якщо британець погодиться відійти убік і піти шляхом лютого шоу – наші фантазії можуть перетворитися на реальність. Звучить же весело. Але Джошуа поки що шукає того, хто допоможе йому перемогти Усика. Кажуть, буде Едді Рейносо.

Мексиканець – хороший тренер, але на кожного бійця у нього завжди йде багато часу. Він вчить їх битися так, як бачить це сам, а зміни так швидко не відбуваються. Чому б не потренуватися на дірявому в захисті, але дуже характерному Вайлдері?

Деонтей небезпечний. Він може вдарити так, як не били ні Усик, ні Руїс, ні обидва разом узяті. У тому вся цінність цієї можливої ​​перемоги. Так, ризиковано, але й із Олександром боксувати ще раз – не менший ризик – це точно.

Звісно, ​​Джошуа не погодиться. Він вірить, що задавить Усика у другому поєдинку, а в першому все пішло не так через неправильний план на бій. Що ж, час розсудить. Але шанси відлетіти назавжди від Олександра вищі, ніж від Вайлдера.

Просто через те, що удар Деонтея вже показали, як нейтралізувати. А як нейтралізувати Усика, навряд чи хтось навчить британця у такі терміни.

Оцініть матеріал
(55)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі
Теніс | 10 травня 2024, 19:05 11
Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі

Еліна у двох сетах розібралася з Сарою Еррані в 1/32 фіналу змагань WTA 1000

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Доброгорский Юрий
Джошуа понимает что если он предоставит вначале шанс для объединения, если Тайсон победит у Усика, то потом хрен заставишь Тайсона драться с Джошуа который без титулов...
Для Энтони лучше синица в руках...
Serginio
Мені було б цікаво глянути на поєдинок Уайлдера проти Джошуа ...в Джошуа слабенький захист і там будь яка потужна і точна плюха від американця поклала би Ентоні
Усіков
Усікову ще реванш треба виграти, а вже потім думати про об'єднучий бій з Фьюрі
Василь Меленчук
Стаття ніпрощо. В Усика є договір на реванш. У цивилізованому світі договори виконуються. Це тільки у нас можна все "порішати" - головне щоб було вигідно. Тим більше, що спортивна злость та гордість Джошуа не дозволять йому відмовитись від бою попри всі гроші. Я думаю, що він і задором би бився.
І ще щодо того, що Усик фаворит - далеко нефакт. Це важкий дивізіон - один удар може все вирішити. За 12 раундів сикундна втрата контролю і світло може потухнути. Із Фюрі - це так точно на 80 %, що потухне. А якщо ні, то всі змінають перед Усиком шапки.
bullyUA
Какой бой с Фьюри? После реванша с Джошуа усику придется провести бой с другим одноразовым чемпионом Руисом.
Ivan Bishok
Джошуа і Фьюрі пролетить без шансів
john2222
красюк балабол. Прекрасно понимают что усрусик пролетит фьюри, так хоть бабла поднимут на этом бое. Потому и чухает все лишь бы подогреть, а вдруг выгорит.... НО БОЛТ ИМ ВСЕМ ЗА ВОРОТНИК!))
Отступление для Джошуа, все равно что признать что это была не случайность... Такого не будет. Как бы не хотел ватан... а реваншу быть... и второй раз так не будет. Ему тупо повезло что с ним решили играть по его правилам...при явных на то минусах такой затеи... надо пользоваться +ми... Хороший крупный боксер, всегда завалит хорогего маленького.(при условии пользования своими плюсами а не минусами.. это касается обоих)
Tanok1975
Вообще не понимаю к чему все эти коменты? В вероятность победы Джошуа не верят даже сами англичане. Ваша желч и какой то не реальный лакипанч - это единственное на что может рассчитывать Джошуа. И в отличии от вас он это реально понимает, но надеется на лучшее. Он даже рассматривает вариант с отступными, на которые намекает Фьюри. Вы же, позор Украины, когда успокоитесь? Что ще должен Саня сделать? Фьюри отметелить? Ну ок. Осталось не долго. Думаю в конце 2022. Что Саша обещает то и делает. Он не пииизд....л в отличии от вас!