Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 грудня 2021, 17:26
1343
6

Анатолій ЧАНЦЕВ: «Суддівство мене обурило. Маріуполь просто вбили»

Фахівець вважає, що суддя несправедливо не зарахував гол азовської команди у ворота «Львова»

| Оновлено 06 грудня 2021, 17:26
1343
6
Анатолій ЧАНЦЕВ: «Суддівство мене обурило. Маріуполь просто вбили»
ФК Маріуполь

Відомий український тренер Анатолій Чанцев поділився враженнями від деяких поєдинків 16 туру УПЛ.

«Динамо» та «Шахтар» взяли своє насилу? Після єврокубків завжди так було. Мотивація губиться, нічого не вдієш. Але гранди зуміли з цим впоратися та взяли по три очки. Якихось протиріч у матчах, в яких «Динамо» та «Шахтарю» протистояли «Минай» та «Інгулець», я не помітив. Забиті м'ячі, призначені та не призначені пенальті — все по ділу.

Суддівство мене обурило в іншому поєдинку — «Маріуполь» — «Львів». Арбітр цієї зустрічі Дердо відібрав в азовців гол. Пробивається штрафний, і за мить до того, як м'яч влітає у сітку, звучить суддівський свисток. Подібне неприпустимо. Я багато чого бачив у футболі, але такого не пригадаю. Рішення рефері розчарували, адже гра «Маріуполя» у матчі зі «Львовом» заслуговувала на повагу. А господарів просто взяли та вбили…», — зазначив Чанцев.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
said Andre
Ещё один с арендоуполь вписался .
Виктор Алтухов
По существу написанного возразить нечего. К сожалению, такие судьи, как Арановский, Пасхал, Абдула и многие другие от подработок, в виде взяток, не отказываются. Это доказать сложно, потому что суд, также, на той же полке.
днище 1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Иванов
Этот ,,судья" уже дано на ставке известных братьев кыян. Сколько этот ,,судья" гадостей наделал и наделает в матчах других команд с этим кыянским Храндом,так это не счесть...
А ,,Мариуполь" давно как кость в горле у КЫЯН. Эти кыянские братья ,,съели" ,,Олимпик" и по ходу хотят сделать тоже самое и с Мариуполем. Только эти две команды по настоящему противостояли КЫЯНАМ и неоднократно отбирали у них очки...кроме ,,Шахтера" конечно. Так что этим кыянским братьям эти две команды в высшей лиге не нужны...что бы лишний раз не опускали этот липовый Хранд.