Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 27 грудня 2021, 04:13
3943
4

Матеус ПЕЙШОТО: «Приємно було слухати новини, що я зацікавив Шахтар»

Форвард «Металіста» – про інтерес з боку віце-чемпіона України

| Оновлено 27 грудня 2021, 04:13
3943
4
Матеус ПЕЙШОТО: «Приємно було слухати новини, що я зацікавив Шахтар»
ФК Металіст. Матеус Пейшото

Бразильський нападник харківського «Металіста» Матеус Пейшото розповів про свої перші місяці у таборі клубу.

«Я дуже задоволений своїми виступами та виступами команди. Я у «Металісті» не з початку сезону, але мене дуже тепло тут прийняли. Власне, це й допомогло мені відразу забивати. Почуваюся дуже комфортно. Наше завдання – перемагати у кожній грі. Моє особисте завдання – забивати у кожному матчі.

Перед тим, як переїхати до Харкова, я стежив за командою. Це допомогло мені швидше адаптуватись. Коли я летів до України, то розумів, що одразу маю забивати, щоб зарекомендувати себе якнайкраще. Разом зі мною до Харкова прилетіла моя сім'я. Комфорт у побуті – створює комфорт на полі. Я нападник і вмію забивати. Вдячний, що мені одразу ж дали шанс. Думаю, я ним скористався.

Так, був складний період, коли я не забивав чотири тури поспіль. Добре, що вдавалося забивати партнерам, і ми зберігали позитивні результати. Можливо, в тих іграх суперники робили на мені акцент, оскільки проти мене постійно грали три-чотири опоненти. Тренерський штаб мене підтримував і завдяки цьому я продовжив забивати.

Перша ліга - це нелегкий турнір. Важливо, що ми змогли створити не лише команду, а й справжній колектив. Можна сказати сім'ю. Це допомогло нам бути нагорі турнірної таблиці. Я поважаю український футбол та українських футболістів. Тут не лише фізична готовність виходить на перший план. Тут багато технічних гравців, протистояти яким дуже складно.

Звичайно, я стежу за УПЛ, бо тут грали та грають багато бразильців. У Прем'єр-лізі виступають дві команди топ-рівня - «Динамо» та «Шахтар». У минулому, тут блищав і «Металіст». Наше головне завдання зараз – виграти Першу лігу. Не можу сказати, що в УПЛ ми відразу покажемо захмарний рівень гри, бо там зовсім інші команди. Ми, у будь-якому випадку, добре підготуємося і посилимося кількома гравцями.

Приємно було слухати новини, що я зацікавив таку класну команду, як «Шахтар». Зараз я в «Металісті» і моє завдання – виконати мету президента. У разі чого, нехай Олександр Ярославський та Євген Красніков приймають рішення. Я просто мушу забивати», - сказав Пейшото.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 38
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 0
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Потом 10 лет пройдет, будешь в туалете закрываться, оно тебе надо?
RomarioUA
Пей шото хорошее ))
Михаил Грозный
Кто то верит, что это сказал футболист:
"В Премьер-лиге выступают две команды топ-уровня - «Динамо» и «Шахтер». В прошлом, здесь блистал и «Металлист». Наша главная задача сейчас - выиграть Первую лигу. Не могу сказать, что в УПЛ мы сразу покажем заоблачный уровень игры, так как там совершенно другие команды. Мы, в любом случае, хорошо подготовимся и усилимся несколькими игроками."