Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 30 листопада 2021, 22:30
1717
0

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Уявіть, яким злим Мілан приїде до Генуї»

Фахівець вважає, що «Дженоа» Андрія Шевченка буде непросто зачепитися за очки

| Оновлено 30 листопада 2021, 22:30
1717
0
В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Уявіть, яким злим Мілан приїде до Генуї»
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Шевченко

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний висловився про майбутній матч Серії А «Дженоа» Андрія Шевченка з «Міланом», а також оцінив календар генуезців на грудень.

«До різдвяної паузи в Серії А «Дженоа» зіграє п'ять матчів чемпіонату та одну зустріч Кубка Італії. Давайте аналізувати. 1-го грудня генуезці приймають у себе вдома іменитий, знаменитий та рідний для Андрія «Мілан». Все б нічого, але «росонері» у листопаді в Серії А не здобули жодної перемоги. До того ж, вони примудрилися двічі поспіль програти «Фіорентині» (3:4) та «Сассуоло» (1:3). Проти «Дженоа» не зіграє захисник збірної Італії Алессіо Романьолі. Це все сталося на тлі продовження контракту із головним тренером «Мілана» Стефано Піолі. Уявіть, якими злими «россонері» приїдуть до Генуї.

Тут уже не до дружніх обіймів та екскурсій містом. Для «Мілана» навіть нічия у цьому матчі буде катастрофою. Тому що «Наполі», «Інтер» та «Аталанта» виглядають дуже солідно та потужно. Ці команди набрали крейсерську швидкість. А як вам наступний календар «Дженоа»? Після «Мілана» у команди Шевченка будуть матч у Турині з «Ювентусом» та генуезьке дербі із «Сампдорією». Потім у рамках Кубка Італії генуезці зіграють із аутсайдером Серії А «Салернітаною». Але через два дні їм належить здійснити поїздку до Риму на матч із «Лаціо». А 21 грудня «Дженоа» зіграє з командою Гасперіні та Маліновського «Аталантою». У такі моменти і проявляється твій характер, уміння творчо та з холодною головою діяти у стресовій ситуації, уміння тримати удар. Потрібно рости та рухатися вперед. Важливо вірити у свої сили, серйозно та якісно працювати. І тоді обов'язково прийде результат», – сказав Грозний.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.