Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 01 грудня 2021, 04:10
3999
6

Російські легіонери Донбасу і Краматорська підшукують нові клуби

Легіонерів бентежить невизначена ситуація в українському хокеї

| Оновлено 01 грудня 2021, 04:10
3999
6
Російські легіонери Донбасу і Краматорська підшукують нові клуби
ХК Донбас

За інформацією Sport.ua від хокейних агентів, які працюють з російськими хокеїстами, гравці з РФ, які наразі представляють клуби «Донбас», «Краматорськ» і «Маріуполь», почали підшукувати собі варіанти працевлаштування поза межами України. Зокрема мова йде про лідерів команд Андрєя Сигарьова та Андрєя Бірюкова («Донбас»), Ніколая Столяренка («Краматорськ»), Алєксєя Тріфонова та Віктора Тютченка («Маріуполь»).

Причиною такого кроку є невизначена ситуація в українському чемпіонаті. Як відомо, клуби «Донбас» і «Краматорськ» були усунені від участі в Українській хокейній лізі Федерацією хокею України через те, що їхні гравці самовільно залишили лави збірної України, а «Маріуполь» і «Білий Барс» оголосили про зняття на знак солідарності. Ці команди можуть продовжити виступи в так званій «суперлізі», яку Федерація хокею України вже оголосила нелегітимною і пообіцяла дискваліфіковувати всіх осіб, які будуть до цього новоутворення причетними.

Російські легіонери перелічених команд, побоюючись санкцій, почали шукати шляхи для відступу. Вони не мають гарантій, чи будуть продовжені контракти в нинішніх клубах, а подальші виступи можуть призупинитися у зв’язку з міжнародним баном, який обіцяє учасникам «суперліги» ФХУ.

Читайте також: Буде бан. ФХУ готова покарати хокеїстів за участь у Суперлізі

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Score Pion
Бірюков і Макаров вже залишили Донбас!
Pychnenko
Пока в хоккее рассейский агент Колька Колесо колесит - толку никакого не будет. Может новый Майдан его уму хоть научит? Доведет ему, что он не в той стране шакалит? Хотелось бы так думать. Сходило ему многое с рук. Но: сколько веревочке не виться...
Roman Zhyshkovych
А чемпіонат обіцяв бути цікавим, але два бандюки не поділили владу.