Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 29 листопада 2021, 16:19
3958
9

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Бог дуже любить Україну»

Відомий тренер – про підсумки жеребкування плей-оф кваліфікації чемпіонату світу

| Оновлено 29 листопада 2021, 16:19
3958
9
В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Бог дуже любить Україну»
УАФ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний висловився про жеребкування плей-оф чемпіонату світу, за підсумками якого «жовто-сині» зіграють зі збірною Шотландії на виїзді.

«Ми всі з нетерпінням, напругою та надією чекали на жеребкування суперників нашої збірної. Якщо після нього хтось бурчатиме, то я скажу: «Не гнівіть Бога!» Він дуже любить Україну та завжди нас підтримує. Зайдіть до храмів усіх віросповідань і подякуйте Господу за все.

До речі, у нашому квартеті немає чинного чемпіона Європи збірної Італії та чемпіона Євро-2016 збірної Португалії. Також у квартеті немає дуже сильної збірної Польщі із суперфорвардом Робертом Левандовським. Інших незручних для нас команд немає.

Також, я вважаю, Португалія та Італія повинні були перебувати у різних четвірках. Це було б слушно. Не вважаю жеребкування досить об'єктивним щодо Португалії та Італії. Наш квартет тут ні до чого. Мені здається, Італія чи Португалія, напевно, мали помінятися місцями зі Швецією. Не більше того.

Особисто для нас це супервдалий жереб. І тепер треба цим скористатися. Так, на Євро ми поступилися Австрії. Але австрійцям у гостях потрібно ще пройти збірну Уельсу, що мені видається дуже проблематичним. Мені здається, Уельс буде ближчим до перемоги, ніж Австрія. Валлійці вдома грають дуже чудово.

На мій суб'єктивно-патріотичний погляд, ми найсильніша команда у цьому квартеті. І ми повинні грати на чемпіонаті світу у Катарі. Ми на це заслужили, не програвши жодного матчу у своїй відбірковій групі, включаючи поєдинки з чинними чемпіонами світу французами. Я не бачу проблеми у тому, що обидва матчі ми граємо у гостях. Нам це навіть зручніше тактично. Чому? Тому що ми отримуємо дуже багато вільного простору у швидких атаках. А в нас дуже швидка, агресивна команда, яка переходить із однієї фази гри до іншої. Можливо, у цьому аспекті ми маємо одну з найкращих команд у Європі. Ми в гостях обіграли збірну Фінляндії та збірну Боснії, які претендували на друге місце у групі.

Безумовно, коли вляжуться емоції та пристрасті, розпочнеться серйозна підготовка та аналітика до майбутніх матчів з урахуванням усіх складових. Нині немає сенсу говорити про Шотландію. До весни ще багато часу. Ми граємо у березні.

Ми маємо реальний шанс, яким потрібно максимально скористатися. Я, як і завжди, у це вірю. Дуже хочеться бачити нашу збірну на чемпіонаті світу», – сказав Грозний.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Циганков влітку може перейти в клуб, який цього сезону приголомшив Європу
Футбол | 23 квітня 2024, 00:12 6
Циганков влітку може перейти в клуб, який цього сезону приголомшив Європу

Віктор Циганков може стати гравцем «Баєра»

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 24
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Як каже прислів'я: " На Бога надійся, однак сам не "лажай""... Цим жеребом ще потрібно скористатися на усі 100%. Переконаний, що і в Шотландії, Австрії, Цельсія також думають, що їх Бог любить...
Kovall
Та в нас чомусь виходять тільки розчарування з середняками, і гідна, але слабо результативна гра з градами.
BekXan
Происходит то что я и говорил.Сейчас пресса подтянет и начнут поливать как нам повезло и ЭКСПЕРТЫ начнут рассказывать что мы её обыграем и всё хорошо.Сколько раз такое было что как говорят перехвалили и внушили нашим что всё легко,а потом получаем по башке."Скажем ГОП коли перестрибнем"
Footbolist
Да, повезло очень сильно!!! Но казахи не дадут забыть этот супер футбол от наших. Так что можно с уверенностью давать шансы 50 на 50 с небольшим перевесом в сторону Шотландии т к играет дома
Vbolivalnyk-Peter
"Ми в гостях обіграли збірні Фінляндії та Боснії..." добре, що хоч не написав "грізні"...
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
VikyKrasotulechka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BaZia
Господу байдуже до спортивних змагань людини, тим більше якусь країну він любить більше, а іншу менше? Що за.. ₴*#?