Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 29 листопада 2021, 09:43
5801
3

Дали команду. Співробітник Олімпіка пояснив, чому клуб продає свій автобус

Володимир Горожанкін пояснив деталі щодо ситуації у донецькому клубі

| Оновлено 29 листопада 2021, 09:43
5801
3
Дали команду. Співробітник Олімпіка пояснив, чому клуб продає свій автобус
Auto.RIA

Співробітник донецького «Олімпіка» Володимир Горожанкін, асистент головного тренера Сергія Литовченка з аналітики, прокоментував продаж клубного автобуса:

«Коли президентом «Олімпіка» влітку було ухвалено рішення зніматися з УПЛ, я виставив автобус на продаж на Auto.RIA. На той момент ще не було зрозуміло, гратиме команда у Першій лізі чи ні. Тому в оголошенні були слова «автобус продається у зв'язку із закриттям команди». І було виставлено високу ціну на той момент. Ми забули про це оголошення, воно там висіло собі й висіло.

Новий «Олімпік» у Першій лізі спочатку орендував автобуси у федерації футболу, їздив ними на виїзні матчі. Після цього вони брали автобус у старого керівництва. Так склалося, що я й у тому «Олімпіку» працював, і в цьому працюю. Тому я допомагав контактувати, і я мав можливість брати в оренду цей автобус. Воно й краще виглядає, коли команда їздить на брендованому автобусі.

Минулого тижня мені дали команду знизити ціну, тому я виставив оголошення у фейсбуці та зменшив ціну на Auto.RIA. І пішов такий ажіотаж із продажем цього автобуса.

На сьогоднішній день автобусом цікавляться кілька клубів, але він також може й перейти до нового керівництва «Олімпіка». Вони теж думають про придбання. Це не пов'язано ні із закриттям клубу, ні з успіхами чи неуспіхами команди. Це пов'язано із продажем автобуса попереднім керівництвом. Захоче нове керівництво «Олімпіка» купити цей автобус – вони його куплять й «Олімпік» далі їздитиме на своєму фірмовому автобусі. Не захоче – він перейде іншому клубу, знімуть плівку, наклеять іншу та все.

В «Олімпіку» все добре, «Олімпік» продовжує грати, це ніяк не пов'язано з командою взагалі. «Олімпік» дограв усі матчі у 2021 році, наступний буде у березні 2022-го. Наступного тижня ми матимемо зустріч з потенційними покупцями. Також наступного тижня ми зустрінемося з новим керівництвом «Олімпіка», вони теж ухвалюватимуть рішення – купити автобус чи ні. Вирішать купити – залишиться автобус у «Олімпіка», не вирішать купити – орендуватимуть автобуси у федерації футболу України».

ФОТО. Що трапилося? Донецький Олімпік продає свій клубний автобус

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jut yiy8
Ого цена,у Шахтера- самолет меньше стоит!
romanchik.8409
Новый Олимпик Икарус 1985 года купил