Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 28 листопада 2021, 21:26
1300
0

Реал – Севілья. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Вершковим» належить підтвердити свій статус лідера Ла Ліги

| Оновлено 28 листопада 2021, 21:26
1300
0
Реал – Севілья. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 28 листопада, у Мадриді на арені «Сантьяго Бернабеу» відбудеться матч 15 туру чемпіонату Іспанії, в якому «Реал» прийме «Севілью». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за Києвом.

«Реал»

 

Команда Карло Анчелотті у турнірній таблиці іспанського чемпіонату посідає 1-е місце. У 13-ти зіграних матчах вона набрала 30 очок, здобувши 9 перемог при 3-х нічиїх і одній поразці.

Наразі «вершкові» йдуть на серії з трьох перемог поспіль. 30 жовтня вони на виїзді обіграли «Ельче» (2:1), 6 листопада вдома виграли у «Райо Вальєкано» (2:1), а 21 листопада в гостях розгромили «Гранаду» (4:1). Єдина у Прімері поразка відбулася у «Реала» 3 жовтня у виїзному матчі з «Еспаньйолом» (1:2). Після цієї невдачі команда має серію з п'яти матчів без поразок, три останні з яких вона, як вже зазначалося, виграла.

У турнірній таблиці чемпіонату Іспанії за здобутками на своєму полі «Реал» посідає 8-е місце. У п'яти домашніх матчах сезону він набрав 11 очок (3 перемоги, 2 нічиї).

«Севілья»

 

Підопічні Хулена Лопетегі розташовуються на третій позиції у турнірній таблиці Прімери. У 13 поєдинках вони набрали 28 пунктів, маючи в активі 8 перемог при 4 нічиїх і одній поразці.

Єдина поразка нервіонці зазнали... 3 жовтня - того ж дня, що і «Реал». Вони на виїзді поступилися з рахунком 0:1 «Гранаді». Після поразки «Севілья» має серію з шести поєдинків без поразок – 3 перемоги, 3 нічиї. У крайньому матчі 20 листопада команда Лопетегі вдома зіграла внічию з «Алавесом» - 2:2.

За досягненнями на виїзді у «Севільї» 5-й показник у нинішній Прімері. У 7-ми гостьових матчах вона набрала 12 очок (3 перемоги, 3 нічиї, 1 поразка).

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Реал» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.67 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Реал»: Куртуа - Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді, Кроос, Каземіро, Модріч, Родріго, Бензема.

«Севілья»: Боно - Монтіель, Кунде, Дієго Карлос, Акуна, Ракітіч, ​​Фернандо, Хордан, Ламела, Окампос, Мір.

28 листопада, неділя

«Реал» – «Севілья»
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0

 

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.