Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 листопада 2021, 01:03
1214
0

Челсі – Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз спеціаліста на матч 13-го туру Англійської Прем'єр-ліги

| Оновлено 30 листопада 2021, 01:03
1214
0
Челсі – Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 13-го туру Прем'єр-ліги Англії «Челсі» - «Манчестер Юнайтед».

«Діючий переможець Ліги чемпіонів успішно грає на всіх фронтах. «Челсі» лідирує в АПЛ. Також лондонці очолюють групу в Лізі чемпіонів, тотально перегравши «Юве» з рахунком 4:0. Наведу цікаві цифри. За ударами по воротах «Челсі» переграв «Стару Синьйору» з рахунком 21:8 (8:2 по воротах), 13:2 за ударами зі штрафного майданчика, 12:3 за кутовими. Найменше «Челсі» пропустив (4 голи в АПЛ та 1 гол у Лізі чемпіонів). А забили у Лізі чемпіонів лондонці 10 м'ячів. В АПЛ «Челсі» забив 30 м'ячів (другий показник після «Ліверпуля»).

МЮ штормить. Манкуніанці ділять 8-9 місце із «Брайтоном». Звільнено з посади головного тренера Сульшера. МЮ веде переговори із низкою фахівців. Але, за наявною інформацією, Зідан, Почеттіно та інші зіркові фахівці не стануть біля керма МЮ. І, найімовірніше, АПЛ поповниться ще одним німецьким фахівцем Ральфом Рангніком, який практично з нуля збудував два німецькі клуби «Хоффенхайм» та «Лейпциг». Він прихильник філософії системи «Ред Булл». Я особисто з ним знайомий. Ми разом на зборах були, коли він очолював «Шальке 04», а я – київський «Арсенал». Рангнік очолить МЮ у досить складний період і керуватиме до кінця сезону. А потім ще два роки він буде консультантом клубу. Команда буде дуже організованою та збалансованою, але для цього потрібен час та терпіння.

Після звільнення Сульшера МЮ обіграв «Вільярреал» з рахунком 2:0. Голи Роналду та Санчо дозволили манкуніанцям очолити групу та вийти у плей-оф Ліги чемпіонів.
Потенціал у МЮ є величезний, але його потрібно реалізувати. У матчі із «аристократами» МЮ буде складно. Фаворитом, на перший погляд, вважається «Челсі», який цього сезону програв лише двічі. Було це у вересні. «Челсі» програв по 0:1 «Ман Сіті» та «Ювентусу». Тож лондонці чотири і забили туринцям. Вони розлютилися, що програли в Італії, і сповна борг віддали. Багато хто не розуміє, чому «Челсі» так багато забив. Їх зачепила та поразка в Турині.

Лондонці 11 серпня виграли Суперкубок УЄФА. Вони лідирують у АПЛ. Вони у повному порядку. Але є одне але! Останнім часом у «Челсі» низка провідних футболістів травмована. У «аристократів» можуть виникнути проблеми в організації гри, бо рівноцінно замінити топ-форварда Лукаку та суперопорника світового рівня Канте практично неможливо. А я не кажу про Ковачича та Чілуелла, які також відновлюються.

Враховуючи всі нюанси, викладені вище, наважуюся припустити, що МЮ не програє в Лондоні», - сказав Грозний.

Матч «Челсі» - «Манчестер Юнайтед» відбудеться 28-го листопада. Початок зустрічі о 18.30.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 6
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.