Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 27 листопада 2021, 23:47
5385
0

Прогноз матчу Ювентус – Аталанта. Маліновський – гроза Турина

Руслан забивав Ювентусу в обох матчах цього року

| Оновлено 27 листопада 2021, 23:47
5385
0
Прогноз матчу Ювентус – Аталанта. Маліновський – гроза Турина

Центральним матчем туру в Серії А на цих вихідних буде зустріч Ювентуса, офіційним беттинг-партнером якого є Parimatch, та Аталанти (27.11, 19:00). Звичайно, гра Наполі – Лаціо також цікава, але за Аталанту все ж таки виступає українець Руслан Маліновський. Тому увага більшості наших уболівальників буде прикута до цієї гри. Тим більше що Руслан забивав Ювентусу в обох матчах цього року. Спочатку у чемпіонаті, а потім і у Кубку. У Серії А гол став переможним, а ось у Кубку далі зрештою пройшли туринці.

Наразі аналітики Parimatch дають 44% на перемогу Ювентуса проти 29% у Аталанти (27% на нічию). Туринці невдало стартували у чемпіонаті, але потім змогли знайти свою гру. Щоправда, поки що вони посідають лише 8-е місце у таблиці. Але й відрив від Аталанти, що йде 4-ю, не такий великий – чотири очки.

Напередодні обидві команди провели матчі у Лізі чемпіонів та втратили очки. Ювентус поступився на виїзді Челсі 0:4, Аталанта також у гостях зіграла внічию з Янг Бойз - 3:3. При цьому портал WhoScored назвав Маліновського найкращим гравцем матчу.

Варто зазначити, що Ювентус і Аталанті рідко вдається зберегти свої ворота сухими, при цьому вони відмінно вміють забивати. Тож на нас, ймовірно, чекає дуже результативний матч.

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.