Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 листопада 2021, 08:49
1133
0

Арсенал – Ньюкасл. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок «канонірів» та «сорок» відкриє програму 13 туру АПЛ

| Оновлено 28 листопада 2021, 08:49
1133
0
Арсенал – Ньюкасл. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 27 листопада, відбудеться матч 13-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому лондонський «Арсенал» на домашньому стадіоні «Емірейтс» прийматиме «Ньюкасл». Стартовий свисток пролунає о 14:30 за Києвом.

Арсенал

 

Минулого сезону «каноніри» не змогли пробитися до єврокубків, посівши восьме місце у чемпіонаті. Відставання від сьомого рядка, на якому фінішував саме «Тоттенгем», становило лише один бал, проте все одно після цього сезон для команди Мікеля Артети можна назвати не інакше як провальним.

На іспанського фахівця з усіх законів логіки мала чекати відставка, але якимось незбагненним чином йому вдалося її уникнути. Ймовірно, кредит довіри керівництва клубу ще не вичерпався. Наразі «Арсенал» посідає п'яте місце у турнірній таблиці, маючи в активі 20 очок.

Ньюкасл

 

Нещодавно «Ньюкасл» перейшов у володіння консорціуму із Саудівської Аравії. У планах нових господарів вже за кілька років вийти на один рівень із найкращими клубами АПЛ. Однак цього сезону, очевидно, «сороки» боротимуться за збереження прописки в елітному дивізіоні. Нині вони посідають 20 місце у турнірній таблиці, маючи в активі лише шість балів – все завдяки нічиїм.

Привести Ньюкасл до першої перемоги в сезоні вже в найближчому матчі постарається Едді Хау, який у цьому місяці очолив клуб. Головний тренер нещодавно перехворів на коронавірус, тому майбутній поєдинок де-факто буде для нього дебютним на чолі «сорок».

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Арсенал» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.52 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Арсенал»: Рамсдейл – Томіясу, Марі, Вайт, Тірні, Локонга, Парті, Сміт-Роу, Пепе, Ляказетт, Обамеянг.

«Ньюкасл»: Гіллеспі – Гейден, Кларк, Фернандес, Манкільо, Сен-Максімен, Шон Лонгстафф, Шелві, Альмірон, Рітчі, Жоелінтон.

27 листопада, субота

«Арсенал» – «Ньюкасл»
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua — 2:1
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.