Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 26 листопада 2021, 23:16
10650
4

Залишилося чотири команди. ФХУ розповіла, яким буде чемпіонат УХЛ

Поки що планують грати у чотири команди

| Оновлено 26 листопада 2021, 23:16
10650
4
Залишилося чотири команди. ФХУ розповіла, яким буде чемпіонат УХЛ
fhu.com.ua

Після того, як Федерація хокею України зняла з розіграшу УХЛ Донбас і Краматорськ, а також відходу з чемпіонату Маріуполя та Білого Барсу, у першості України залишилося лише чотири команди (Сокіл, Кременчук, Дніпро, Рулав Одд).

Генеральний менеджер УХЛ Дмитро Христич розповів про те, що поки що турнір продовжиться у форматі чотирьох команд.

- Чемпіонат України продовжиться і буде дограний за участю тих колективів, які залишаться в змаганнях. Протягом найближчих трьох днів команди гратимуть згідно з тим календарем, який був затверджений на старті сезону-2021/2022. Тобто, сьогодні, 26 листопада, між собою зіграють «Кременчук» та «Дніпро».

У понеділок відбудеться зустріч керівництва ліги з представниками команд-учасниць. На ній буде затверджений подальший формат і календар змагань. Також на цьому зібранні визначимося з правовим статусом для гравців, які перебувають у заявках команд, котрі припинили участь в офіційних змаганнях», - сказав Христич.

Донбас та інші клуби планують виступати у своїй Суперлізі.

Оцініть матеріал
(85)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Сейчас главное, чтобы руководство федерации хоккея не дрогнуло под прессом сепара Колесникова, ведь этот ватник начнет любим способом уговаривать или подкупать команды и игроков этих коианд, чтобы завалить чемпионат. За такие вещи надо пожизненно отстранить Колесникова от украинского хоккея и всех игроков, которые поддержали этого сепара.
keegan
Почитал и узнал,что в Украине оказывается в хоккей начали играть раньше канадцев
Никто не знает истинных причин этой ситуации,но стали на сторону руководства лиги,которое ничего не делает для развития хоккея,в особенности детского
axylinam
И смех и грех
Виктор Гладков
Во-во. Не забудьте включить в лигу сборные Черновицкой и Кировоградской областей. Мы все недавно узнали, что там есть хоккей.