Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 26 листопада 2021, 15:06
1191
3

Олег ФЕДОРЧУК: «Зоря шашки наголо — і понеслася...»

Грати у такий футбол із «Ромою» смерті подібно, вважає фахівець

| Оновлено 26 листопада 2021, 15:06
1191
3
Олег ФЕДОРЧУК: «Зоря шашки наголо — і понеслася...»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер Олег Федорчук поділився враженнями про поразку «Зорі» від «Роми» (0:4) у поєдинку п'ятого туру групового етапу Ліги конференцій.

«Не хотілося говорити чогось негативного, але доведеться — «Зоря» виявилася абсолютно не готовою до матчу з «Ромою», перш за все, ментально та тактично. Скрипник і його тренерський штаб мали гарну ілюстрацію того, як можна протистояти команді Жозе Моуріньо — гра «Дженоа» під керівництвом Андрія Шевченка, який вдався до схеми 5-4-1, розуміючи, що відкрито грати проти такого суперника неправильно.

«Рома» забила у ворота «Дженоа» тільки коли вікові суперники підсіли фізично. Але Шевченко у тій ситуації зробив усе, що міг.

«Зоря» ж із перших хвилин шашки наголо — і помчали… Грати на зустрічних курсах зі швидкою «Ромою» смерті подібно. У центрі поля команда Скрипника взагалі опору не чинила. Жодної атаки римлян гості так і не перервали. 14 атак «Роми» на повній швидкості пройшли як по маслу», — вважає Федорчук.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Наверное, Скрипник хотел забить Моуринью во что то не стало!!!!
Vytas Meskauskas
Вот дыбил, сильные команды можно тол ко высоким прессингом обыграть и на встречных курсах как это сделали норвежцы , просто у Зори нет исполнителей . Мало ему наши автобу в европе которые все разносят такой тактикой 90'
Sunrise
Как закончился матч Дженоа? Тоже проиграли говорите? Ну так в чем смысл? У Зари 3 удара в створ за 15 мин. У Дженоа 2 удара всего за 90.
И Заря никогда не играла 5-4-1,у неё и ресурсов-то нет наигрывать такую схему. Есть 2.5 ЦЗ и 0 быстрых оборонительных латералей. С кем это играть? Или мы просто говорим, а состав Зари и не знаем, известный украинский тренер?