Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 листопада 2021, 08:03
3647
1

Маестро. Форвард Аякса Алле встановив рекорд Ліги чемпіонів

Себастьян став першим гравцем, якому вдалося забити 9 м'ячів у своїх перших 5 матчах на турнірі

| Оновлено 25 листопада 2021, 08:03
3647
1
Маестро. Форвард Аякса Алле встановив рекорд Ліги чемпіонів
ФК Аякс. Себастьян Алле

У поєдинку п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів амстердамський «Аякс» на виїзді обіграв стамбульський «Бешикташ» із рахунком 2:1. Дублем відзначився 27-річний івуарійський форвард Себастьян Алле.

Це перший сезон Ліги чемпіонів у кар'єрі Алле. Футболіст взяв участь у всіх п'яти зіграних матчах групового етапу, де загалом забив дев'ять м'ячів, встановивши рекорд турніру. Жодному футболісту у світі раніше не вдавалося забити дев'ять голів у своїх перших п'яти матчах Ліги чемпіонів.

Раніше Алле захищав кольори «Осера», «Утрехта», франкфуртського «Айнтрахта» та «Вест Хема». Контракт гравця належить «Аяксу» з січня 2021 року.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
А в Вест Хэме не заиграл. Хотя было видно, что это играющий парень - с техникой и мозгами. Но молоткам скорее нужны дровосеки-дуболомы-бегуны. Большой ошибкой для Ярмоленко было переходить туда. Понятно, что казалось Пеллегрини будет строить другую схему - несвойственную для ВХ. Но, как и многие подобные эксперименты, этот тоже провалился. Для того, чтобы строить комбинационный КОНКУРЕНТНЫЙ футбол в АПЛ надо совсем другой бюджет - на уровне Ливера, Челси, Ман Сити. А вот топовое бей-беги Мойеса - самое то для них. Ярмола в такие схемы не вписывается. Перешел бы он в условную Рому в своё время - был бы звездой Серии А.