Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 листопада 2021, 21:23
507
0

Тренер Колоса: «Нічия з Минаєм – позитивний результат для нас»

Наставник «Колоса» Ярослав Вишняк прокоментував матч із «Минаєм» (1:1)

| Оновлено 24 листопада 2021, 21:23
507
0
Тренер Колоса: «Нічия з Минаєм – позитивний результат для нас»
ФК Колос. Ярослав Вишняк

У перенесеному поєдинку 3-го туру «Колос» завдяки голу екс-форварда «Миная» Анатолія Нурієва на 90+6-й хвилині вирвав нічию у «Миная».

«По тому, як сьогодні складалася гра, для нас нічия і забитий Нурієвим м’яч – це, звісно, позитивний результат. У нас зі створенням гольових моментів давнішня проблема, це не є проблема сьогоднішнього матчу. І в минулому сезоні забивали малувато з гри. З 36-ти м’ячів у минулому чемпіонаті ми забили лише 12 з гри, а інші – зі стандартних положень. Розуміли, що десь не вистачає майстерності нам у завершальних стадіях атак. І ми над цим працюємо, щоб більш агресивно грати, щоб футболісти грали вперед, а не повертали м’яч назад. Стараємося виправити цю ситуацію, але виходить так, як виходить. В останніх поєдинках ми почали забивати, і у мене таке відчуття, що тільки зараз новачки, які прийшли до нас влітку, прониклися атмосферою «Колоса», і почали викладатися на повну, створюючи конкуренцію гравцям, які були раніше. Тому, я маю надію, що ми в кінці року поправимо нашу статистику з реалізації моментів. 

Гол Нурієва дуже багато значить. Звичайно, він підсилив гру, якщо говорити конкретно про нього. Всі заміни були планові. Денис Костишин отримав жовту картку, і багато фолив. Я боявся, щоб він не отримав другу жовту. І якщо проаналізувати вихід Нікі Сітчінави, то він набагато корисніше діє, коли виходить на заміну. І я вдячний хлопцям, що вони виходять і демонструють характер і те, що у нас сьогодні є команда. У нас не все виходить, але ми боремося у кожному матчі і набираємо очки», - сказав Ярослав Вишняк.

Після 15-ти турів в активі «Колоса» 15 очок і десяте місце в турнірній таблиці.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.