Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
510
1

Томас ТУХЕЛЬ: «Важливо не впасти в ейфорію»

Наставник «Челсі» – про перемогу над «Ювентусом»

Томас ТУХЕЛЬ: «Важливо не впасти в ейфорію»
Getty Images/Global Images Ukraine. Томас Тухель

Головний тренер «Челсі» Томас Тухель поділився враженнями від матчу п'ятого туру Ліги чемпіонів проти «Ювентуса» (перемога 4:0):

«Ми продемонстрували дуже сильний футбол і досягли видатного результату. Ми були готові до того, що нам доведеться бути терплячими, але водночас диктувати ритм та контролювати інтенсивність матчу.

Нам необхідно було приділити максимальну увагу найдрібнішим деталям, чітко розуміти можливості для прискорення та загострення гри, як у першому матчі, і команда зі своїм завданням впоралася блискуче. Кожен на полі зіграв чудово, і я вдячний своїм гравцям за виконану роботу та неймовірний настрій.

Нам вдалося забити так багато у ворота команди, яка чудово вміє захищатися, і це приголомшливо. Сьогодні був фантастичний вечір, який приніс нам чудовий результат. Тепер важливо не впасти в ейфорію, а зуміти просто насолодитись моментом.

Іноді команда просто перебуває на підйомі і зараз це саме той випадок, тому я віддаю належне своїм гравцям. Ми хочемо бути сильними у всіх компонентах гри. Зараз у моєму розпорядженні голодна до перемог команда і для мене задоволення тренувати її».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzzz
челси настоящая машина