Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 листопада 2021, 11:29
1980
3

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Баварія ледь забрала ноги»

Експерт висловився про поразку «Динамо» у Лізі чемпіонів

| Оновлено 24 листопада 2021, 11:29
1980
3
Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Баварія ледь забрала ноги»
ФК Динамо Київ

Відомий український тренер Сергій Ковалець прокоментував поразку «Динамо» від мюнхенської «Баварії» (1:2) у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів.

«Команда намагалася, забила хороший м'яч, до речі, перший у цьому груповому раунді турніру. Були моменти і у першому таймі та після перерви. Зіграй трохи сміливіше, може, й не програли б цю гру.

Загальна картина гри мені сподобалася. Шкода тільки, що динамівцям не вистачало кінцівки, футбольного нахабства. Як можна було промахнутися повз м'яч Шкуріну після прострілу Миколенка? Циганков в одному з перспективних епізодів наприкінці матчу не зумів підлаштуватися під м'яч, Шапаренко мав хороші можливості забити. Прикро програвати, коли розумієш, що можна було зачепитися за очки у поєдинку із «Баварією».

Мені здається, що Нагельсман не керує командою. Декількома днями раніше мюнхенці програли в чемпіонаті «Аугсбургу», зараз ледь забрали ноги…

Була надто велика повага до іменитого опонента. Як я вже сказав, динамівцям не вистачало футбольного нахабства. Хоча, якщо брати за моментами, за підходами до небезпечної зони, «Динамо» перевершило «Баварію». Однак якщо Гармаш основний нападник, то клубу є над чим працювати», - сказав Ковалець.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Zhorik678
конечно бавария еле унесла ноги они же на последнем месте а динамо на первом
Bibenco
Как можно было промахнуться мимо мяча Шкурину после прострела Миколенко? Цыганков в одном из перспективных эпизодов в конце матча не сумел подстроиться под мяч, у Шапаренко были хорошие возможности забить.
----------------
Вряд ли это можно назвать отсутствием футбольной наглости. Скорее это недостаточное количество времени тренировочного процесса.
u6464u
Сергей Ковалец , слыша от тебя такую ахинею возникает вопрос, а здоров ли ты друг, может к врачу.