Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 листопада 2021, 08:25
5128
8

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Якщо хтось скаже, що грали добре – той ворог Динамо»

Експерт розкритикував гру київської команди

| Оновлено 24 листопада 2021, 08:25
5128
8
В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Якщо хтось скаже, що грали добре – той ворог Динамо»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло прокоментував поразку «Динамо» від мюнхенської «Баварії» (1:2) у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів.

««Динамо» - «Баварія» - 1:2. Для кожного киянина, старшого за п'ятдесят років, ця афіша викликає почуття гордості. Для цього, сором'язливо опушені очі. Немає у нинішніх хлопчиків спортивної агресії, і вони не можуть переступити через «не можу». Багато хто з них починає мене дратувати. Сидіти у теплій ванні їм подобається. Це все, звичайно ж, мої емоції, і я прошу вибачення за них.

Якщо хтось скаже, що грали добре, або вони намагалися – ворог «Динамо». Нам потрібний результат, а не ваші відмазки», - написав Заховайло.

Оцініть матеріал
(51)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RoNIkyo
Не те щоб я захищав Динамо, але Заховайло - довбень.
Динамівці грають якраз на свій рівень. Якби вони вміли грати краще, то вони б поїхали в Європу за великі гроші і грали б в умовних МС чи Аталанті. Вартість гравців дуже гарно показує якість їх гри. Не може Гармаш грати краще за Левандовскі. До сраки його бажання, він не "не хоче", він "не може." Це те саме що я вийду грати проти Шапаренка і він у мене забере м'яч 10 разів з 10 - він вище за мене класом. До сраки моє бажання, я просто гірше граю.
Тому не було б іншого, бігали б вони, не бігали. Баварія виграла на класі. Так само як Динамо виграє в умовного Минаю - просто за рахунок вищої майстерності.
Vbolivalnyk-Peter
Та здалося тобі то Динамо... От сьогодні твій улюблений Шахтьор буде рвати Інтер (судячи зі слів Дзербі), ось там і "відірвешся на славу" у свому блюдолизстві, підлабузництві та красномовстві, в процесі підлизування 5-х точок Пенісову, Дзербі та "супер Стар" з шахтарівською емблемою на грудях...
Alex Suz
100 процентов правильно
Это не футболисты а мажоры
Geniyfootball1985
Так и есть, играть через немогу они не хотят и не умеют, зато селфи,инстаграмм обновить,куклу силиконовую показать это первым делом!!!
potemkin78
Якщо хтось скаже, що грали добре, або вони намагалися – ворог «Динамо» - прав на все 300%
Юра Шопов
Вобще не обращайте внимания на этого лоха сам за свою жизнь не разу не играл в футбол а строит из себя эксперта
New Zealander
Так це ж їх рівень. Заховайло забув, що Динамо - це не Шахтар, який може забирати очки від топ - клубів з року в рік. Динамівці ж максимум лише з середняками можуть очки забрати та й те на жилах.
alekos59
Согласен, особенно раздражают тупые лица Сидора, де Пены и этого молодого тупого распиаренного защитника, забыл фамилию. А вообще-то после Блохина и Шевы некого и вспомнить будет.